Sawa Massage

Brusselstraat 181, 1702 Groot-Bijgaarden
4,8
15 reviews
Brusselstraat 181, 1702 Groot-Bijgaarden

Alle behandelingen

Reviews

4,8
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anoniem
één maand geleden
Het was voor mij de eerste keer dus wist niet goed wat ik mocht verwachten. Voelde mij direct welkom en op mijn gemak, na de eerste spanning van het onbekende begon een 1,5u puur genieten. Ben buitengekomen helemaal ontspannen en met een gelukzalig gevoel. Een echte aanrader!
Rita
één maand geleden
Accueil très agréable où on se renseigne bien sur l'objectif du massage (relaxant, énergisant,..). Massage super agréable avec une douce musique en fond sonore. Je sors détendue de cette expérience et je reviendrai certainement
Severine
2 maanden geleden
Lynn
4 maanden geleden
Fred is iemand die zijn tijd neemt en snel de knelpunten detecteert. Sinds mijn laatste passage had hij nu andere muziek uitgekozen een detail maar toch belangrijk. Bij Fred Sawa massage gaat het alleen niet over een snelle, toepasbare massage maar ook over wat kunnen de oorzaken van de vastgelopen zones zijn, de tijd staat er even stil wat zeker verkwikkend werkt. Een aanrader!
MARILYNE
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sawa Massage
Brusselstraat 181
1702 Groot-Bijgaarden

Bij Sawa Massage op de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden, Dilbeek kan je terecht voor Traditionele Thaise massages. Eigenaar Fred heeft daarvoor verschillende cursussen gevolgd in Thailand. Hij beheerst veel technieken en kan de massages aanpassen van uiterst zacht naar vrij stevig. Ook is Fred sinds juni 2017 gecertificeerd voor de “zorgmassage voor mensen met kanker en chronische pijn”. Dit is een massage die door middel van zachte druk en langzame bewegingen het rustgevende deel van het zenuwstelsel stimuleert om zowel lichamelijk als geestelijk een diepe ontspanning te bewerkstelligen.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
15:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
12:0020:00
ZaZaterdag
13:0018:30
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt