Sawa Massage

Brusselstraat 181, 1702 Groot-Bijgaarden
4,8
17 reviews
Brusselstraat 181, 1702 Groot-Bijgaarden

Alle behandelingen

Reviews

4,8
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
1 woord, zalig en relax
Vandewinckel
één maand geleden
Ik was iets te laat op de afspraak door de file, maar dat was geen probleem, niets moet. De ruimte was goed verwarmd, de nodige vragen omtrent eventuele pijnlijke zones, werden gesteld. Op het einde van de massage hebben we samen ontdekt dat ik last heb van een pc/muis gebruik schouder :).
MARILYNE
2 maanden geleden
Anoniem
3 maanden geleden
Het was voor mij de eerste keer dus wist niet goed wat ik mocht verwachten. Voelde mij direct welkom en op mijn gemak, na de eerste spanning van het onbekende begon een 1,5u puur genieten. Ben buitengekomen helemaal ontspannen en met een gelukzalig gevoel. Een echte aanrader!
Rita
3 maanden geleden
Accueil très agréable où on se renseigne bien sur l'objectif du massage (relaxant, énergisant,..). Massage super agréable avec une douce musique en fond sonore. Je sors détendue de cette expérience et je reviendrai certainement
Severine
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sawa Massage
Brusselstraat 181
1702 Groot-Bijgaarden

Bij Sawa Massage op de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden, Dilbeek kan je terecht voor Traditionele Thaise massages. Eigenaar Fred heeft daarvoor verschillende cursussen gevolgd in Thailand. Hij beheerst veel technieken en kan de massages aanpassen van uiterst zacht naar vrij stevig. Ook is Fred sinds juni 2017 gecertificeerd voor de “zorgmassage voor mensen met kanker en chronische pijn”. Dit is een massage die door middel van zachte druk en langzame bewegingen het rustgevende deel van het zenuwstelsel stimuleert om zowel lichamelijk als geestelijk een diepe ontspanning te bewerkstelligen.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
15:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
12:0020:00
ZaZaterdag
13:0018:30
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt