Sawa Massage

Brusselstraat 181, 1702 Groot-Bijgaarden
4,5
7 reviews
Brusselstraat 181, 1702 Groot-Bijgaarden

Reviews

4,5
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prijs kwaliteit heel goede massage, Goed gewerkt op de trigger punten. Zeer ontspannend Een aanrader en voor herhaling vatbaar!
2 maanden geleden
Sawa massage is een zaak waar ik zonder schroom durf binnen te stappen. Niet de inrichting maar de massage staat centraal (en dat voel je!), waardoor deze zaak zich duidelijk onderscheidt van de 'trendy' massage huizen. Heb net een been en voet massage gehad die me fantastisch is bevallen. Ik keer hier zeker nog terug.
3 maanden geleden
Heel 2017 ben ik, in het kader van behandeling van een burnout, elke week naar het salon SAWA massage geweest voor een hele zachte behandeling. In het begin van dat jaar deed heel mijn lichaam pijn, dit is intussen bijna volledig verholpen. Bij elke behandeling werd me gevraagd wat de fysieke reactie op de massage van de vorige week was. Dan werd ook bepaald welk lichaamsdeel (hoofd, gezicht, nek, rug, armen, benen) het dringendst moesten behandeld worden. Ik ga zeker verder doen met deze behandelingen, gezien hun positieve impact op fysieke pijn.
3 maanden geleden
Vorig jaar had ik regelmatig een pijnlijke nek alsook gespannen schouders. Via een dokterspraktijk kreeg ik een infobrochure van de Sawamassage te Groot-Bijgaarden. Dit is echt een aanrader als u zich terug herboren wilt voelen, moet u hier absoluut eens langsgaan. Fred, is iemand die het meent en naar de beste behandeling streeft. Hij neemt zijn tijd en ontwart meerder knelpunten in het lichaam. Niet twijfelen dus gewoon gaan! Marilyne Koosemans.
5 maanden geleden
Fred is een rustige, vriendelijke man, hij geeft uitleg als je wil; er speelt rustige, mooie achtergrondmuziek; er is een ruime publieke parking vlakbij. Heel goede voetmassage, een aanrader!
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sawa Massage
Brusselstraat 181
1702 Groot-Bijgaarden

Bij Sawa Massage op de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden, Dilbeek kan je terecht voor Traditionele Thaise massages. Eigenaar Fred heeft daarvoor verschillende cursussen gevolgd in Thailand. Hij beheerst veel technieken en kan de massages aanpassen van uiterst zacht naar vrij stevig. Ook is Fred sinds juni 2017 gecertificeerd voor de “zorgmassage voor mensen met kanker en chronische pijn”. Dit is een massage die door middel van zachte druk en langzame bewegingen het rustgevende deel van het zenuwstelsel stimuleert om zowel lichamelijk als geestelijk een diepe ontspanning te bewerkstelligen.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
Gesloten