Salon Glossy Hair Spa

Pelikaanstraat 3 Pand 1210 in Centraal Station, 2018 Antwerpen
4,8
167 reviews
Pelikaanstraat 3 Pand 1210 in Centraal Station, 2018 Antwerpen
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels

Reviews

4,8
167 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Vriendelijk en doet haar werk uitstekend ! 🙂
Nagels gedaan door Fanny. Een zeer lieve vrouw die je echt op je gemak stelt. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!
Fanny and her staff were really friendly and professional.
Toon reactie salon...
Het was een prachtige ervaring. Mijn zeer krullende haren hebben een eigen verhaal. Dit verhaal is herkenbaar bij de andere klant die aanwezig was. We geven elkaar tips en krijgen goede tips van de kapsters. Je ziet ook meteen dat ze gewend zijn om krullen te knippen. Ook daar een tijdje zijn, is zeer tof geweest. De andere klant was zeer sympathiek en we hebben echt de beste gesprekken gehad en niet alleen over haar. Fanny en Ana zijn echt heel goed.
Toon reactie salon...
I will definitely recommend you this place. There is really a nice atmosphere and they really treat you as you expect it. Thank you Anna for my haircut!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Fanny
Kapster
5.0
103 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels

Portfolio

Ana
Kapster

Over

Graag wil ik u helpen uw haar op te knappen en te verzorgen, ook voor een mooi coupe. Of wilt u liever een trendy en sexy balayage of highlights? Ja! dat kan. Vanaf heden kunt u bij mij terecht voor alle nodige haarverzorgings diensten bij Salon Glossy Hair Spa. Tot gauw!

Behandelingen

Haar

Portfolio

Over

Salon Glossy Hair Spa
Pelikaanstraat 3 Pand 1210 in Centraal Station
2018 Antwerpen

Ben je toe aan een nieuwe coupe? Dan ben je bij Salon Glossy Hair Spa in Antwerpen aan het juiste adres. Dit professionele kapsalon zit gevestigd op het centraal station van Antwerpen op nummer 1210. Eigenares Fanny is voor het eerst afgestudeerd in 1990 in de Dominicaanse Republiek en gespecialiseerd in curly hair en keratinebehandelingen. Haar tweede erkenning haalde ze in 2003 in België. Fanny heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak, opgedaan bij verschillende beautysalons, zowel nationaal als internationaal. Haar professionele kennis heeft ze uitgebreid naar specialist in haarkleuring, haar-esthetiek en ontkrullingen. Je zult het salon met een goed gevoel verlaten. Handig om te weten: in het salon wordt Spaans, Nederlands en Engels gesproken.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Kappers in de buurt