Queen Seven

4,8
79 reviews
Mechelbaan 77, Lier/Koningshooikt, 2500
Open Vandaag: 09:00 - 16:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
79 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Spray tan hele lichaam
Super lieve dame. Ik voelde me ontspannen en ze weet waarover ze praat. Ik vond iets niet aangenaam en dat werd direct opgelost. Super!
Alles naar wens!
Huidanalyse, goede uitleg, goede behandeling.
Ik werd warm onthaald in het salon en voelde mij meteen op mijn gemak bij de nagelstyliste en ze heeft mij nageltjes supermooi gemaakt.
Toon meer reviews...

Over

Queen Seven
Mechelbaan 77
2500 Lier/Koningshooikt

Sfeer in de salon: Welkom in een modern en toegankelijk salon waar de sfeer altijd vriendelijk is. We nodigen je van harte uit om elke vraag te stellen – we zijn hier om je te helpen.

Merken en producten: We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van topmerken die onze behandelingen aanvullen: - Hydrafacial™ - SuperBoost - Medik8 - Delia Skin Care - Abstract - Bikini Body - BodySculptor - Contour Wrap - BioSlimming - BellaPierre - Golden Rose - Murad - Observ520X - BIAB - ExcluJess

Het team: Ons team wordt geleid door Kelly, onze zaakvoerder en huidexpert. Marionne versterkt ons al 5 jaar met haar kennis en kunde. Daarnaast bieden we regelmatig stagiaires de kans om waardevolle ervaring op te doen. We zijn trots te vermelden dat we sinds 2006, nu 17 jaar, ons vak uitoefenen met passie.

Gespecialiseerd in: We zijn experts in huidverbetering, afgestemd op jouw specifieke behoeften. We bieden exclusieve behandelingen aan met de befaamde Hydrafacial & Superboost. Bovendien hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het zetten van kunstnagels.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Het salon is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De lijnhalte Boerenkrijglaan (bussen 560/561/569) ligt bijna recht voor onze deur. Voor wie met de auto komt: je kunt direct voor het salon parkeren of in de nabije omgeving.

Extra's: Bij elke huidverbeteringsbehandeling nemen we ruim de tijd om jou de beste zorg en advies te bieden. Onze expertise in het plaatsen van nagels wordt door vele klanten geprezen als "snel en goed". Elk van onze behandelingen wordt uitgevoerd met liefde en toewijding. Dankzij ons diverse team kan ieder van ons zijn specialisatie volledig benutten.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt