Pura Navita

4,8
58 reviews
Vossestraat 38, Gavere, 9890

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,8
58 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Toon reactie salon...
Katy doet haar werk met passie en liefde, ik ga zeker nog terug voor behandeling
Toon reactie salon...
Zeer goed onthaal, perfect uitgevoerd in een zeer rustige omgeving en op einde krijg je nog een zeer goede voetmassage erbovenop. Zeker aan te raden
Toon reactie salon...
Het is de 2e keer dat ik bij Katy ga en het was zeker niet de laatste keer. Katy is enthousiast, klassevol en zoveel meer...kortom een echte aanrader. Ik voelde me direct op mijn gemak en het was puuuuuuuuuuuuuuuur genieten van de behandelingen. Een echte aanrader. Merci Katy
Toon reactie salon...
Na een lange tijd, doet Katy het zeker nog even goed. Steeds bereid voor een goed gesprek. Alsook zeer coronaveilig. Groetjes en tot de volgende massage!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Katy
Massagetherapeut - schoonheidsspecialiste
5.0
40 reviews

Over

Op een bepaald moment in mijn leven besloot ik om een compleet andere richting in te slaan en mij volledig te herscholen. Ik heb tal van opleidingen gevolgd zoals; massagetherapeut, aromatherapeut, voetreflexoloog en schoonheidsspecialiste. Mijn salon is dan ook een plaats waar ik mijn kennis en gevoel gebruik om mijn klanten tot rust te laten komen en zo probeer ik om het innerlijk welzijn te bevorderen. Het is bij mij dan ook heel belangrijk om naar uw klachten te luisteren, dit kan zowel lichamelijk als mentaal zijn, zodat ik deze puur gevoelsmatig kan aanpakken. Kortom bij mij ben je goeie handen.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Katy

Getalenteerd5

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Contactloos Betalen

Over

Pura Navita
Vossestraat 38
9890 Gavere

Pura Navita is een massage- en schoonheidssalon in Gavere met een holistische insteek. Eigenares Katy is gespecialiseerd in verschillende soorten massagetechnieken. De diverse massages zullen worden aangepast aan je behoeftes. Denk aan een voetreflexmassage, hot stone massage of zwangerschapsmassage. Ook kan er heerlijk ontspannen worden in de privé wellness waar diverse arrangementen beschikbaar zijn.

Naast massages kan je hier ook terecht voor huidverbetering- en verzorging, manicures en pedicures. Katy wil ervoor zorgen dat je lichaam en geest in balans komen: je welzijn staat voorop. Kortom: je verlaat het salon opgeladen, stralend en ontspannen! Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

Goed om te weten: parkeren voor de deur is gratis.

MaMaandag
13:3021:00
DiDinsdag
13:3022:00
WoWoensdag
13:3021:00
DoDonderdag
13:0021:00
VrVrijdag
13:0021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt