Pura Navita

4,7
43 reviews
Vossestraat 38, Gavere, 9890
Morgen open: 09:00 - 22:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,7
43 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik ken de zaak van de eerste steenlegging. En hoedje af voor wat Katy al bereikt heeft. Ze ontvangt en behandelt je op een discrete rustgevende attente persoonlijke manier met oog voor detail. Het is echt een privé aanpak. Een aanrader. Binnenkort ga ik voor een pedicure behandeling en daarna nog eens een gelaatsverzorging..en dan weer eens een all-in arrangement. Toppie
Toon reactie salon...
Pedicure was perfect! Daarna genoten van een heerlijke massage...Pijn in mijn nek en rug is weg, dus ik kom zeker terug! Ze heeft echt gouden handen!
Toon reactie salon...
Super gezellig, zeer lieve en attent volle dame die haar werk uitstekend doet. Een echte aanrader!!!!
Toon reactie salon...
Ik voel me elke keer tien jaar jonger!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Katy
Massagetherapeut - schoonheidsspecialiste
5.0
27 reviews

Over

Op een bepaald moment in mijn leven besloot ik om een compleet andere richting in te slaan en mij volledig te herscholen. Ik heb tal van opleidingen gevolgd zoals; massagetherapeut, aromatherapeut, voetreflexoloog en schoonheidsspecialiste. Mijn salon is dan ook een plaats waar ik mijn kennis en gevoel gebruik om mijn klanten tot rust te laten komen en zo probeer ik om het innerlijk welzijn te bevorderen. Het is bij mij dan ook heel belangrijk om naar uw klachten te luisteren, dit kan zowel lichamelijk als mentaal zijn, zodat ik deze puur gevoelsmatig kan aanpakken. Kortom bij mij ben je goeie handen.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht

Portfolio

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Contactloos Betalen

Over

Pura Navita
Vossestraat 38
9890 Gavere

Pura Navita is een massage- en schoonheidssalon in Gavere met een holistische insteek. Eigenares Katy is gespecialiseerd in verschillende soorten massagetechnieken. De diverse massages zullen worden aangepast aan je behoeftes. Denk aan een voetreflexmassage, hot stone massage of zwangerschapsmassage. Ook kan er heerlijk ontspannen worden in de privé wellness waar diverse arrangementen beschikbaar zijn.

Naast massages kan je hier ook terecht voor huidverbetering- en verzorging, manicures en pedicures. Katy wil ervoor zorgen dat je lichaam en geest in balans komen: je welzijn staat voorop. Kortom: je verlaat het salon opgeladen, stralend en ontspannen! Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

Goed om te weten: parkeren voor de deur is gratis.

MaMaandag
13:3022:00
DiDinsdag
13:3022:00
WoWoensdag
13:3022:00
DoDonderdag
13:3022:00
VrVrijdag
13:3022:00
ZaZaterdag
13:3022:00
ZoZondag
09:0022:00

Schoonheidssalons in de buurt