Praktijk Namasté

Jef van Hoofstraat 2, 9120 Beveren
4,4
11 reviews
Jef van Hoofstraat 2, 9120 Beveren

Alle behandelingen

Reviews

4,4
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Vriendelijke ontvangst . Een deugddoend inleidend gesprek . Er werd veel tijd genomen in ontspannen sfeer . Heel deugddoende massage waarbij je voelt dat ze zelf goed de plaatsen voelt die het meest nood hebben aan intensieve behandeling . Ik ben zéér tevreden en keer zeker terug .
marianne
18 dagen geleden
goede massage
monica
2 maanden geleden
Peter
3 maanden geleden
Dit zijn echt massages op maat met aandacht voor specifieke probleemzones, vb. onderrug. Na afloop voel je je als herboren !
Carine
6 maanden geleden
Magische handen dat je zorgen en spanningen laten verdwijnen, gezellige knusse plaats om even te relaxen. Meerdere massages mogelijk! Top adres voor jong en oud. Steeds vriendelijke service.
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk Namasté
Jef van Hoofstraat 2
9120 Beveren

Bij Praktijk Namasté kom je volledig tot rust. Hildegarde biedt massages aan voor vrouwen en mannen en heeft aandacht voor de oorzaak van je eventuele klachten. Met veel zorg en een oog voor externe factoren die storend kunnen werken, zorgt zij ervoor dat je volledig ontspant. Hildegarde heeft talrijke professionele opleidingen gevolgd en biedt ook massages aan voor zwangere vrouwen. Voor de oliemassages gebruikt ze biologische, plantaardige oliën die ze verrijkt met aangepaste etherische oliën. Heb je een notenallergie? Ook dat is geen probleem, want de oliën bevatten geen nootextracten. Je hoeft niks mee te nemen; je hoeft enkel te relaxeren.

Let op: de praktijkruimte bevindt zich op de 1e verdieping en er is geen lift aanwezig.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt