Sint-Elooistraat 88, Lochristi, 9080

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
61 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Heel fijne dame. Ze legde me uit dat ze iets sneller moest werken door de drukke agenda, wat te begrijpen is. Ik kijk wel uit naar een volgende afspraak waar er minder tijdsdruk is. Heel mooie en frisse voetjes zijn het resultaat van haar goede werk.
Super gelaatsverzorging gehad in een mooi en rustgevend kader. Daphné is een zeer vriendelijke en ervaren schoonheidsspecialiste. Top!
Eerste bezoekje aan Daphné, die na een lange werkdag nog even enthousiast en gedreven overkwam, alsof ik de eerste klant van de dag was. De verzorging was ontspannend, de spontaan aangeboden handmassage van de aanwezige collega een aangenaam extraatje en de toelichting bij elke stap deskundig. Ik kreeg ook vrijblijvende tips aangepast aan mijn type huid. Een bezoekje waard!
Super tevreden !
Het is aangenaam je nagels door Daphne te laten doen! Je wordt er hartelijk ontvangen en er wordt geluisterd naar wat je zelf graag wilt. Doordat je hele tijd aan de praat bent met Daphne vliegt de tijd voorbij en heb je precies in een mum van tijd nieuwe nagels!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Daphné
Zaakvoerster
4.8
25 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Daphné

Professioneel6

Over

Pico Bello Lifestyle
Sint-Elooistraat 88
9080 Lochristi

In Lochristi, vlakbij Gent, vind je thuisstudio Pico Bello Lifestyle. In deze trendy studio kan je terecht voor huidverbeterende gelaatsbehandelingen en hand- en voetverzorging. Heb je van jezelf geen mooie nagels? Daphne brengt prachtige gelnagels bij je aan in de stijl van full colour, babyboom of classic French. Voor de finishing touch versier je je nagels ook eens met prachtige nail art. Schoonheidsspecialiste Daphne heeft al ruime ervaring in haar vakgebied en heeft veel passie voor schoonheid. Dit zie je dan ook terug in haar persoonlijke aanpak en het nette resultaat. Bij het salon is er ruime parkeergelegenheid aanwezig.

MaMaandag
13:0020:00
DiDinsdag
13:0020:00
WoWoensdag
08:0013:00
DoDonderdag
08:0016:00
VrVrijdag
08:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt