Peggy's Hair & Co

Tervuursesteenweg 103, 2800 Mechelen
3,8
31 reviews
Tervuursesteenweg 103, 2800 Mechelen

Alle behandelingen

Reviews

3,8
31 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een uur later geholpen ondanks afspraak. Prijs online 15 euro, maar kregen 18,50 euro aangerekend ondanks expliciete vraag van geen extras.
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie salon...
supper toffe kapster luistert naar wat je wil en zorgt ervoor dat je haar gezonder blijft ookal word et gekleurd supper !
Anoniem
2 maanden geleden
Geen sterren. Dubbel geboekt en dus moest ik maar een "half uurtje" wachten... Weinig klantgericht dus.
Anoniem
4 maanden geleden
als je houdt van praten tijdens kapper time.. tis super leuk. ben super blij van mijn kleur en de hoofdmassage die was door haar dochter gegeven was ECHT perfect. zeker terugkomen!
empain amandine
4 maanden geleden
Peggy schenkt veel aandacht aan haarr oude klanten de nieuwe zoals ik neemt ze er vlug even tussenin. De eerste keer ik ging was ik alleen mijn haar was schitterend geknipt. Vorige keer was de de ganse tijd aan telefoon en aan het praten met de andere klant. Ze had nauwelijks aandacht voor mijn haar het was dan ook minder goed geknipt. Zaterdag was het nog veel erger ik was er duidelijk tegen haar zin en dat heeft ze trouwens ook gezegd. Ik twijfel of ik nog terugga
Andree
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Peggy's Hair & Co
Tervuursesteenweg 103
2800 Mechelen

Op de hoek van de kruising tussen de Tervuursesteenweg en de Vredestraat in Mechelen is Peggy’s Hair & Co gevestigd. Bij dit salon kun je terecht voor een mooie nieuwe snit, watergolf, brushing, verzorging of het opsteken van je kapsel. Ook is het mogelijk je haar te laten kleuren of een permanent te laten zetten. Kinderen zijn bij Peggy’s Hair & Co ook van harte welkom!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0016:15
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt