Padme Therapy

Sint-Katelijnevest 59, 2000 Antwerpen
4,9
22 reviews
Sint-Katelijnevest 59, 2000 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ini
4 dagen geleden
Hartelijke ontvangst bij een rustgevende dame. Geeft een speciaal op maat gemaakte massage voor mijn gevoelige punten in nek , schouders en onderrug . Zalig ontspannend.
Anoniem
7 dagen geleden
Al een hele tijd last van stijfheid en lichte gewrichtspijnen. Bij Padme werd alles met veel aandacht en tijd behandeld. Het was intens, maar heeft heel veel losgemaakt op elk vlak. Ze vindt meteen waar de spanningen en knopen zitten. Spot-on! Een aanrader.
Anoniem
één maand geleden
Mayke
2 maanden geleden
Cornélia
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Padme Therapy
Sint-Katelijnevest 59
2000 Antwerpen

Samantha van Padme Therapy zorgt ervoor dat je middels aromatherapie in combinatie met massage en energetisch lichaamswerk terug in contact komt met jezelf. `Padme` betekent in het Sanskriet `lotus` - het symbool voor puurheid, compassie, maar ook bewustzijn en vernieuwing. Haar behandelingen doen daar dan ook eer aan. De kwalitatieve etherische oliën die Samantha gebruikt zijn 100% puur en op biologische basis. Met veel liefde en aandacht creëert zij haar eigen speciale massageblends en op aanvraag stelt zij ook een massageblend voor jou samen, zodat je op lichamelijk, emotioneel of spiritueel vlak krijgt waar je behoefte aan hebt.

MaMaandag
09:3016:00
DiDinsdag
09:3016:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
11:3016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt