Op Adem

4,8
36 reviews
Hamerstraat 119A, Gent, 9000

Alle behandelingen

Reviews

4,8
36 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Van in het begin heel hartelijk onthaald in een mooie studio dat rust uitstraalt en waar je ten volle kunt ontspannen. Aan Sanne kan je merken dat masseren een passie is en dat hij dit ook met veel toewijding doet. Dit was een superervaring en dus ook echt een aanrader!
Top
Voor een deep tissue massage ga ik het liefst bij Sanne omdat Sanne weet waar hij mee bezig is. Hij voelt zelf aan waar er goed wat druk gezet mag worden maar luistert ook naar wat je zelf precies graag wilt. Hij stelt je op je gemak en de omgeving is er helemaal proper en rustgevend. Zeker en vast aan te bevelen!
Sanne straalt een zekere bekwaamheid en rust uit. Je voelt je meteen op je gemak en wordt behandeld als uniek persoon met unieke wensen en noden. De massage zelf was zeer ontspannend en exact wat ik nodig had na een stressvolle dag. Dankjewel, ik kom zeker nog terug. ✨
Het onthaal door Sanne was al meteen rustgevend. Hij heeft een heel rustige stem waardoor je meteen rustig wordt en op je gemak bent. De massage was enorm goed. Hij voelt goed aan hoe hard of zacht het moet zijn en ook waar de probleemzones zijn. De ruimte is mooi aangekleed en het is aangename muziek. Het is een aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sanne
4.9
24 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Op Adem
Hamerstraat 119A
9000 Gent

Bij massagestudio Op Adem gelegen in Gent ben je aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, een rug-, schouder- en nekmassage of een Thaise yogamassage.

Eigenaar Sanne is een ervaren masseur en zijn doel is dat jij ontspannen en met een verlicht gevoel het salon verlaat. Zoals de naam van het salon al doet vermoeden, is dit een plek om weer op adem te komen. Sanne luistert goed naar je zodat een mogelijke oorzaak van je klachten verholpen kan worden met een passende massage. Hij geeft je eerlijk advies over welke massage het beste bij jou en jouw behoeften past.

Let op: het is alleen mogelijk contant, met payconiq of via overschrijving te betalen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
10:0020:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt