Nonnenstraat 1A, Nijlen, 2560
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht

Reviews

4,9
30 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Top werk
Sinds de 2 jaar dat ik hier kom, heb ik nooit last gehad van nagels die afbreken of gel die loskomt van mijn eigen nagel, wat ik bij het andere salon wel vaak had. Ook de soms gevraagde "foliekes" doet ze met plezier. Maxime is een toppertje die enkel kwaliteit levert.
Ik ga nu al enkele jaren bij Ohana en ik ben altijd super tevreden! De nagels zijn mooi gezet, mooie vorm, alles wat je vraagt doet Maxime & steeds een toffe babbel. Topsalon! Ik kan het alleen maar aanraden om naar Ohana te gaan!
Altijd vriendelijk super veel keuze in kleur en design voor nageltjes Ga altijd super tevreden buiten ohana is zeker een aanrader
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

S
Salon

Behandelingen

Nagels
Gezicht

Over

Ohana - Nijlen
Nonnenstraat 1A
2560 Nijlen

Bij beautysalon Ohana in Nijlen draait alles om de klant. De bijzondere naam is afkomstig uit Hawaii en betekent 'familie', wat verwijst naar de manier waarop eigenares Maxime haar klanten behandelt. Ze vindt elke klant even belangrijk en ziet graag dat ze de salon uitstappen met een 'wauw'-gevoel. Aan het uitgebreide assortiment zal het in ieder geval niet liggen; van tanden witten tot gelnagels en van haarextensions tot sugaring, bij Ohana is alles mogelijk.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
14:0021:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt