Koningin Astridlaan 112, Kontich, 2550
Vandaag open: 10:00 - 21:30

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,4
164 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Het was heel fijn en het heeft deugd gedaan! De masseuse wist waar ze mee bezig was. Ik kwam Binnen met migraine maar ging buiten zonder. Heerlijk!!!
heel vriendelijk, goede massage, heel hygiënisch,minpuntje : gevaarlijke buitentrap voor oudere mensen...een reling om vast te houden zou een pluspunt zijn. voor de rest niets dan lof!!!
//
We hebben jammer genoeg een zeer slechte massage gehad. We vroegen voor een antistress massage maar de massage was veel te snel en zacht. Ondanks dat ik tijdens de massage vroeg om het wat harder te doen, bleef het hetzelfde. Daarnaast deden de dames maar wat hadden we het gevoel. Niet symetrisch, aan één been deden ze totaal iets anders dan aan het ander been. Ook hielden ze geen rekening met de anatomie v/ lichaam: op botten kei hard masseren (met elleboog en al). We komen niet terug.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Massage

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Fysiotherapie
Massage
4.4
14 reviews

Behandelingen

Massage
Gezicht
Waxing

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Massage
4.3
12 reviews

Over

Opleiding genoten in Thailand in vermaarde Wat Pho center, gespecialiseerd in Thaise, anti-stress, hotstone, kruidenstempel en dieptemassages, 9 jaar ervaring ook in waxing en andere schoonheidsbehandelingen

Behandelingen

Massage
Gezicht

Over

Nirvana - Kontich
Koningin Astridlaan 112
2550 Kontich

Bij Nirvana aan de Koningin Astridlaan in Kontich kun je heerlijk genieten van één van onze vele massages of massagepakketten, alleen of in duo met je partner, vriend(in) of familielid. We bieden ook gezichtsbehandelingen, waxing of lichaamsscrub, indien gewenst in een combinatiepakket met je massage naar keuze. Zodra je het salon binnenstapt waan je jezelf in de Aziatische sferen. Het concept en de verfijnde aankleding zijn volledig afgestemd op Azië en de massages worden dan ook gegeven door professionele Thaise massagetherapeutes. Je hoeft niet meer op vakantie voor een Thaise massage, maar ervaart het authentieke Thailand bij Nirvana.

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.

MaMaandag
10:0021:30
DiDinsdag
10:0021:30
WoWoensdag
10:0021:30
DoDonderdag
10:0021:30
VrVrijdag
10:0021:30
ZaZaterdag
10:0021:30
ZoZondag
10:0021:30
Salonawards
Top Rated 2018Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt