Mo'helli

Koningin-Astridlaan 25, 2500 Lier
4,9
46 reviews
Koningin-Astridlaan 25, 2500 Lier

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
46 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super mooie zaak en je wordt er super vriendelijk ontvangen! Ik kwam hier voor de eerste keer maar het werd snel duidelijk dat dat geen rol speelde. Ik liet een foto zien van de wimpers die ik wou & hop Jill toverde voor mij de set wimpers die ik zo graag wou! Ik heb echt al van iedereen complimenten gekregen. Ze hebben er een nieuwe vaste klant bij!
Super ! Niets op aan te merken
Zoë legde me perfect in de watten! Na een drukke periode liet ik opnieuw wimperextensions zetten en ik merkte het verschil in kwaliteit meteen! Heel professioneel en in een mooie tijd gezet. Het is beslist, hier kom ik terug!
Eerste keer wimperextensions en super tevreden ☺️ ... goede uitleg gekregen en mogelijkheid om naverzorging te kopen , ook belangrijk toch... & super vriendelijk Toppie
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jill
5.0
13 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Zoë
4.9
19 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Imke

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Mo'helli
Koningin-Astridlaan 25
2500 Lier

In Lier vind je schoonheidssalon Mo'helli. Je bent hier aan het juiste adres voor wimperextensions, wimper- en wenkbrauwbehandelingen en waxbehandelingen.

Eigenares Jill heeft meer dan 10 jaar ervaring en heeft ervaring opgedaan in het buitenland. Jill is een echte professional en geeft dan ook cursussen op het gebied van wimpers, wenkbrauwen en ontharen. Kwaliteit en dat jij met een goed gevoel het salon verlaat staan centraal voor Jill en haar collega Zoë. Ze nemen dan ook de tijd voor jou zodat je even tot rust kan komen en met waanzinnige wimpers of wenkbrauwen het salon weer verlaat.

MaMaandag
12:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
12:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt