MISAS

Keizershoek 338A, 2550 Kontich
4,6
41 reviews
Keizershoek 338A, 2550 Kontich

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
41 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wij zijn helemaal gelukkig! Deze zaak is zijn ‘top rated’ certificaat helemaal waard. Heel spontane warme ontvangst. Voor ons was het de eerste keer in een beauty salon en we zijn nu al verslaafd geworden. Zeer duidelijke uitleg bij elke stap gedurende de behandeling. Professioneel advies omtrent produktkeuze. Ilse is zeer begaan met de klant en neemt op een rustige manier alle tijd voor ons. We werden als ‘vips’ behandeld en onze huid voelt zijdezacht en herboren. Hier moet je zijn, zonder twijfel!
Anoniem
2 dagen geleden
Genieten! Onlangs mijn behandeling gehad en wat was mijn lichaam daar aan toe. Ik werd natuurlijk eerst vriendelijk ontvangen en je krijgt een korte, maar duidelijke uitleg met wat je te wachten staat. Hierna was het eigenlijk alleen maar relaxt en je lichaam weer opladen. Mijn lichaam voelt weer helemaal soepel aan. Blij dat ik dit gedaan heb. Bedankt Misas!
Anoniem
3 dagen geleden
Toen ik aankwam bij MISAS had ik al onmiddellijk een luxe, een parking van de praktijk voor de deur. Ontzettend handig, anders had ik wel uren kunnen rondrijden voor plaats. Ik kwam binnen en werd hartelijk ontvangen door Ilse, de gastvrouw. Ze deed er alles aan om me een comfortabel gevoel te geven en dat is haar dan ook meer dan gelukt! Toen ik de behandelkamer binnenkwam, viel het mij op dat het overal superproper was. Geen stofje opgemerkt. Er werd gevraagd of ik wist wat de behandeling exact inhield en of ik vragen had en/of speciale verzoeken. Wanneer ik zei dat ik toch nog een aantal vragen had, kreeg ik een uitgebreide uitleg over wat er precies zou gebeuren tijdens de behandeling. Ik stelde een aantal vragen over de producten (aangezien ik een zeer gevoelige huid heb) en die werden zonder morren uitgebreid beantwoord. Er werd mij op voorhand verteld dat het kon zijn dat ik nog restjes van de scrub zou terugvinden op mijn huid. De behandeling werd volledig aangepast aan mijn wensen: gedempt licht (aangezien ik ongelofelijk veel last heb van migraine en dus ook problemen met licht), een rustige en aangename sfeer en een gezellig gesprek. Na de behandeling werd ik volledig afgedroogd tot er geen spatje water meer te bespeuren was (als dat geen pure verwennerij is). Toen we naar een andere behandelkamer gingen om af te rekenen, werd mij onmiddellijk gevraagd of alles naar wens was. Ilse was vriendelijk en meelevend en het afrekenen verliep dan ook vlot. Ik kreeg zelfs tips voor een goede gelaatsverzorging op vraag van mezelf ondanks dat dit weinig te maken had met waarvoor ik werkelijk kwam. Het afscheid was dan ook hartverwarmend. Ik heb ondertussen al een nieuwe afspraak geboekt en raadt iedereen een bezoekje aan dit salon aan!
Megan
3 dagen geleden
Super-ervaring! Parking aan de deur, een professionele ontvangst met de glimlach. Indien ik wou, dan kon er achtergrondmuziek aan, maar naar een wellness kom ik voor rust en ontspanning dus blij dat dit niet hoeft en kalmte exact is wat er geboden wordt bij Misas. Een rustgevende omgeving, geen nodeloos blabla of gedoe. Top-behandeling volgens de regels van de kunst, van begin tot eind. No surprises voor iemand die weet wat een degelijke scrub met pakking inhoudt. Ik ben heel blij met de service: goede producten, correcte procedures, alles netjes op tijd én aan een competitieve prijs. Dit is een top-adres om even ME-time te nemen in deze drukke tijden waar iedereen, vrouwen en mannen, zowel een drukke professionele als een drukke privé-agenda hebben. Zo blij met mijn sessie dat we volgende keer een duo-behandeling boeken en samen komen relaxen!
Anne-Marie
3 dagen geleden
Ondanks de vele positieve reviews op treatwell, zou ik hier zeker niet meer teruggaan. De ontvangst was nogal zakelijk en afgemeten, beetje het gevoel van een nummer te zijn. Op de website van Treatwell las ik 'De peeling en pakking worden aangepast aan jullie wensen: afslankend, spierontspannend, huidverstevigend of hydraterend.'. Bij het toelichten van de behandeling werd echter geen keuze gelaten. Toen ik meldde dat ik nochtans op de website had gelezen dat we zouden kunnen kiezen, kregen we te horen dat dit helemaal niet klopte en dat de behandeling deze vier functies in 1 zou hebben. Daarnaast begon ze een uitgebreide uitleg over het feit dat afslanken na 1x sowieso niet mogelijk was, dit eigenlijk zonder reden, want we hadden hier geen enkele vraag over gestekd. In haar toelichting sprak ze over 'witte' alg, wat (tenzij ik mij vergis) niet bestaat. Na de behandeling merkten we dat we hier en daar nog wat nat waren en dat nog niet al het scrubzout werd verwijderd. Net als het onthaal verliep ook de betaling en het afscheid vrij zakelijk en toonde ze weinig tot geen interesse in hoe we de behandeling hadden ervaren. Ik had het gevoel dat ze ons zo snel mogelijk buiten wou hebben. Als je je buitenhuis laat verwennen, dan verwacht je toch dat de totaalervaring in orde is, wat voor ons helaas te weinig het geval was.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

MISAS
Keizershoek 338A
2550 Kontich

MISAS in Kontich is een gezondheidscentrum waar je op de doordeweekse dagen terechtkan bij eigenares Ilse. Zij verzorgt hier schoonheidsverzorgingen, lichaamsbehandelingen, duo-arrangementen en duo-behandelingen. Geniet tijdens een duo-behandeling gezellig met z'n tweetjes van een relaxerende behandeling of breng ook eens een bezoek aan de privésauna. De speciale verzorgingsproducten die Ilse gebruikt, reguleren de tekorten van je lichaam en zorgen ervoor dat de huid soepel en gezond blijft. Wanneer je meer wilt weten over huidverzorging, je huidgezondheid of wanneer je huidproblemen hebt, voorziet Ilse je tevens van professioneel verzorgingsadvies, zodat je handvatten aangereikt krijgt waar je wat mee kan. Salon MISAS is gesitueerd nabij de E19 en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Je parkeert tevens gratis voor de deur.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald. Het is niet mogelijk om te boeken met aangekochte bon van derden.

Maandag
09:0018:30
Dinsdag
09:0018:30
Woensdag
09:0018:30
Donderdag
09:0018:30
Vrijdag
09:0018:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt