Mintaka

4,8
57 reviews
Bremstraat 30, Hofstade, 1981
Open Morgen: 10:00 - 15:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Massage
Therapie en Mindfulness
Fysiotherapie

Reviews

4,8
57 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
PROF. BEHANDELING VOETEN EN ZORGZAME VOETMASSAGE om te ontstressen !
Ik heb een zwangerschapsmassage geboekt bij Nancy omdat ik nood had aan me time voor de baby komt. Nancy heeft mij die me time gegeven. Zo een lieve dame en wat een heerlijke massage. Ik raad de zwangerschapsmassage aan elke zwangere vrouw aan. Is gewoon heerlijk. Ik ga zeker terug voor de gewone massage na mijn bevalling.
Ik heb heel erg genoten van mijn Hollistische lichaamsmassage bij Nancy. Nancy neemt echt uitgebreid de tijd om je te leren en je op je gemak te stellen. De massage op zich was uiterst ontspannen. Ik boek zeker opnieuw een afspraak!
Als kanker patiënt deed het goed een massage te krijgen.
Heerlijk rustige en meditatieve sfeer, zachte maar diepe zwangerschapsmassage! Warme dekens, aangename oliën en aroma. Ik heb echt genoten en kom zeker nog eens terug! Bedankt Nancy!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Massage
Fysiotherapie
Therapie en Mindfulness

Over

Mintaka
Bremstraat 30
1981 Hofstade

Eigenares Nancy van praktijk Mintaka in Hofstade heeft jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van holistische massage- en relaxatietherapie. Hierdoor kan zij jou op een intuïtieve manier bijstaan, jou op de best mogelijke manier ondersteunen en je laten ontspannen om je terug in verbinding te stellen met je innerlijke rust. Bij een holistische massage wordt immers veel aandacht besteed aan de geestelijke en emotionele balans van het individu, alsook aan het fysiologisch aspect van het lichaam – met als resultaat een intense ontspanning van lichaam en geest. Door de juiste massagetechnieken toe te passen, creëren de massages een diepgaand effect. Neem een momentje voor jezelf en zeg vaarwel tegen alle stress.

MaMaandag
12:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
09:4517:00
DoDonderdag
09:4517:00
VrVrijdag
09:4517:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt