Mind Body Matters

4,8
275 reviews
Bloemenveld 30, Wilrijk, 2610
Open Vandaag: 09:00 - 21:00
Daluren

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness
Yoga & Pilates

Reviews

4,8
275 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer goede ervaring, Wouter geeft heel goede tips om te werken aan je ademhaling. Ik kan met deze tips aan de slag en ik kom zeker terug!
Toon reactie salon...
Persoonlijke benadering, er werd geluisterd naar de klachten en zo werd de massage aangepast aan mijn noden.
Wouter zorgt voor een aangename ontvangst, op een warme en geruststellende manier. Professionele behandeling.
Toon reactie salon...
Wouter is a great listener and takes his time to understand your issues. He explains the approach and handles the entire appointment professionally. I felt very comfortable throughout and cupping really helped. Will be coming back again.
1 van de betere massages die ik al gehad heb!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Hey, ik ben Broes 🤗 Ik heb altijd een passie gehad voor goed eten, in de zin van lekkere smaak en gezonde voeding. En om te genieten van het leven met een gezonde levensstijl. Als coach ondersteun ik je met veel plezier om goed te eten en gezond(er) te leven. Zodat jij je goed in je lichaam voelt en de energie hebt om te genieten van het leven. Tot binnenkort ☀️

Behandelingen

Therapie en Mindfulness

Over

Shiatsu-therapie is de hele filosofie van een gezond leven – samengevat in contact. Deze eeuwenoude Oosterse methode is gebaseerd op ademhaling, spier strekking en acupressuur stimulatie met de vingers. Shiatsu betekent vingerdruk (shi- vinger en atsu- druk) en geeft rust. Het is een techniek die een vermoeid lichaam en zenuwstelsel ontspant, de bloedstroom stimuleert en een gunstig effect heeft op het hele organisme. Het elimineert de effecten van stress, vermindert pijn en verbetert zo de mentale en fysieke functies. Voor deze Shiatsu massages kun je bij mij terecht. Mijn slogan is: You are the greatest project you will ever work on, sooo let’s begin. Daar spreekt mijn eigen levensenergie uit! Ik spreek Nederlands, Servo-Kroatisch, Russisch en Pools en ik zal eerst een kort gesprek hebben over je lichamelijke en emotionele klachten, zodat ik me daarop kan richten tijdens je behandeling. Door de druk te geven op specifieke punten, wordt je energiestroom weer in balans gebracht. Ik masseer vanop een futon (matras) op de vloer met mijn handen, vingers, handpalmen, ellebogen en soms zelfs mijn knieën. Ik gebruik technieken zoals drukken, tikken, wrijven, kloppen, kneden, trekken en strekken, om zo je stroom van levensenergie te deblokkeren en de balans in je meridianen en organen te herstellen. Loszittende en makkelijke kleren zijn gewenst want je houdt bij zijn Shiatsu massages je kleren aan. Kom genieten van fysieke, mentale en spirituele balans in je lichaam en geest door middel van een ontspannende Shiatsu-massage.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Hallo! 👋 Ik ben Wouter, een lichaamsgerichte therapeut en life coach. Met een passie voor het bevorderen van ontspanning en welzijn, help ik mijn cliënten om lichaam en geest in balans te brengen. Samen werken we aan het ontdekken van jouw ware potentieel en het creëren van een leven dat je liefhebt. Ik begeleid je op je reis naar innerlijke balans, persoonlijke groei en welzijn.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Yoga & Pilates
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Over

Hi! Ik ben Angelika en ik ben een gediplomeerde massage therapeute voor vrouwen, gespecialiseerd in Zweedse massagetechnieken, Thaise kruidenstempel massage, hot-stone, sport & ontspanningsmassages met 5 jaar ervaring. Via massagetherapie verlicht ik verschillende klachten zoals vermoeidheid, pijn in spieren en gewrichten. Natuurlijk bespreken we eerst uw wensen en behoeften en daar zal ik mijn massage op afstemmen.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Wil je meer in evenwicht zijn met wie jij bent? Is je rugzak wat te zwaar geworden door verlies, klachten of intoleranties? Wil je graag begeleid worden om zelf in je kracht te kunnen gaan staan, om zelf dirigent te worden van je gezondheid? Tijdens een individueel begeleidingstraject combineer ik alles wat ik weet om jouw gezondheid en welzijn naar jouw natuurlijk evenwicht te brengen. Ik leer je oefeningen aan en geef adviezen rond Orthomoleculair voedingsadvies, Koolhydraatbeperkt voedingsadvies (Pascale Naessens), Relaxatietherapie (biorelaxatie), Ademhalingstherapie, Bachbloesems, Kruidenadvies, Leefstijladvies (slapen - stress - voeding), Zingeving, Spirituele en natuurcoaching. Een sjamanistische heling kan apart gevraagd worden, tussen het traject door of erna.

Behandelingen

Therapie en Mindfulness

Portfolio

Behandelingen

Yoga & Pilates
Therapie en Mindfulness

Over

Hallo, Ik ben Elisabeth, Tuina therapeut en lichaamsbewustzijnscoach. Voor mij is de connectie met het eigen lichaam waar de poort zit naar gezondheid en alle verdere persoonlijke ontwikkeling. Een goed gevoel in het hier en nu, met als leidraad het vergroten van je algemeen welbevinden in het leven. Door mijn opleidingen en bijscholingen heb ik een erg brede kijk op zowel Oosterse als Westerse kennis en technieken. Dit geeft mij een unieke toolset om holistisch en op maat te werken. Bij mij zijn klanten van echt elke leeftijd welkom. Ik heb positieve ervaring met Tuina behandelingen bij babies en jonge kinderen, vaak met zeer snel merkbare verbetering. In al mijn behandelingen, zowel Tuina als coaching kan ik klanten technieken meegeven om zelf toe te passen, alsook bijkomend advies op vlak van voeding, gemmotherapie en medicinale thee. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Portfolio

Behandelingen

Massage
Lichaam

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Riikka

Professioneel11
Vakkundig10
Deskundig6

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik

Over

Mind Body Matters
Bloemenveld 30
2610 Wilrijk

Mind Body Matters is een groepspraktijk die de mens in zijn geheel ondersteunt. Stress en spanningen hebben een grote impact op ons lichaam en geest. Vaak verliezen we hierdoor het contact met ons eigen lichaam en worden we één met de stress en de zorgen in ons hoofd.

Door middel van een ontspanningsmassage kom je weer helemaal tot rust. Bij een massagebehandeling maken wij gebruik van verschillende massagetechnieken waarbij de spieren worden losgemaakt en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor zullen afvalstoffen beter worden afgevoerd en voedingsstoffen beter worden opgenomen. Dit zorgt ervoor dat spanningspijnen worden verlicht en organen krijgen meer zuurstof. Je ervaart een diepe staat van ontspanning wat een kalmerend effect heeft op je zenuwstelsel en zo beland je weer terug met beide voeten op de grond.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
08:0020:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0020:00
ZoZondag
09:0021:00
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt