Meschi Beauty Clinic

Lange Lozanastraat 68, 2018 Antwerpen
4,9
7 reviews
Lange Lozanastraat 68, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
7 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Super mooi resultaat na de eerste behandeling! Mijn huid is veel zuiverder en de zwarte puntjes zijn verdwenen, ze doet dit met een leuk en pijnloos toestelletje trouwens! Wauw! 1 werkpuntje: de behandeling begon 20 minuten later dan gepland, maar dat is zeker begrijpelijk op een drukke zaterdag! Daar reken ik haar zeker niet op af want mijn volgende twee behandelingen staan al gepland! En ik neem de volgende keer mijn broer ook mee!! TOP! Aanrader!
Elise
16 uur geleden
Ik heb ondertussen al meer dan 3 behandelingen laten doen bij Meschi. Keer op keer stelt ze mij op mijn gemak en geeft complimentjes. Ikzelf ben nog een jonge cliënt, maar de eerste behandelingen gaf ze me enorm veel tips die ook daadwerkelijk iets aan mijn huid hebben gedaan. Ze staat ook telkens klaar, voor haar cliënten, dit stelt je bezorgdheden en vragen ook gerust.
Tinne Dries
4 maanden geleden
Ik ben mijn 2 de maal bij mechi geweest voor een gezichtsbehandeling en oh wat voelt mijn huid met elke keer nog beter aan ! De oxygeneo treatment is een absolute aanrader ! Een glowy perfecte huid erna ! Je wordt ook behandelt als een princess en een superleuke babbel altijd ! Nina weet absoluut van aanpakken en geeft het beste advies ! Kortom een totaalpakketje .
Sofie
4 maanden geleden
Voor ik naar Mechi kwam had ik al enkele ervaringen bij schoonheidsspecialisten achter de rug. Dermatologen deden ook niet hun werk en ik was radeloos. Mijn huid werd maar geïrriteerder en ik vond geen oplossing. Na mijn bezoek bij Mechi veranderde mijn huid eindelijk! Ze behandelde mijn huid echt ZOALS HET VOOR MIJ GESCHIKT WAS. Haar doel was om echt mijn huid te verbeteren en niet om ‘geld’ aan mij te verdienen. Ik vertrouw alleen nog maar haar goude handjes en ben enorm blij met mijn behandelingen die ik reeds achter de rug heb. Nina de specialiste doet haar werk met passie en dat zie ik enorm tijdens haar werk.
Jasmina
4 maanden geleden
Heel vriendelijk ontvangen door Nina. Voor de behandeling werd er besproken wat ik wens te bereiken en welke facial zij aanraadt. Alles werd zeer duidelijk uitgelegd en voelde mij direct op mijn gemak. Nadien word er ook besproken welke producten je het best kan gebruiken voor jouw huid. Mijn volgende afspraak staat alvast geboekt!
Naomi
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Meschi Beauty Clinic
Lange Lozanastraat 68
2018 Antwerpen

In het Centrum van Antwerpen zit Meschi Beauty Clinic. Hier ga je heen voor advies over de beste verzorging voor jouw huidtype en een bijpassende behandeling. Eigenares Nina heeft zich als een van de weinige salons in Antwerpen gespecialiseerd in de verzorging van het gelaat. Ze is opgeleid door verschillende doktoren en heeft opleidingen gevolgd door heel Europa. Je bent dus verzekerd van een verzorging van hoogwaardige kwaliteit, zeker ook omdat ze in elke behandeling werkt met de nieuwste huidverbeterende apparatuur in combinatie met exclusieve en hooggeconcentreerde producten. Ze maakt gebruik van de producten van Image Skincare.

Goed om te weten: het salon is 7 dagen per week geopend.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
10:0019:00
Producten gebruikt in dit salon

Schoonheidssalons in de buurt