Emiel de Harvenstraat 33, Hoboken, Antwerpen, 2660
Thuissalon
Morgen open: 10:00 - 22:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
47 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Het was zalig .
Fantastisch
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Zahra
Zaakvoerster
4.9
26 reviews

Over

Dag allemaal! Mijn naam is Zahra en welkom bij mijn schoonheidssalon L’île de beauté. Als jonge tiener heb ik altijd interesse gehad in huidverzorging. Mijn moeder betrapte me steeds in de badkamer haar producten gebruiken. Ik heb altijd skincare/huidverzorging belangrijker gevonden dan make-up. Ook voor vrienden en familie was ik steeds op zoek voor hen naar geschikte verzorgingen. Mijn moeder raadde me aan om met mijn passie iets te doen. Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik me gespecialiseerd in huidverbetering omdat ik iedere huid wil doen stralen. Als huidexperte ben ik de brug tussen de schoonheidsspecialiste en de dermatoloog. Van zodra een klant bij me binnenstapt en we een uitgebreide analyse en intake hebben gedaan, heb ik één missie: samen met de klant stralen. Een tevreden klant doet me eenmaal stralen en geeft me voldoening in mijn gepassioneerde job. Als huidexperte weet ik als geen ander dat iedere huidconditie een andere aanpak nodig heeft. Daarom vind ik een uitgebreide intake en huidanalyse de eerste belangrijke stap naar een stralende huid. De klant dient goed te begrijpen wat er aan zijn/haar huid gedaan zal worden en daar neem ik alle tijd voor. Ook de opvolging vind ik even belangrijk om ons doel te behalen: samen op weg naar een stralende en vooral gezonde huid. Oud worden we uiteindelijk allemaal, de natuur kunnen we niet tegenhouden maar we kunnen er wel voor zorgen dat onze huidconditie gezond blijft en dat we elke dag stralen ❤️ Because we and our skin deserve it ❤️

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Luchtfilter in gebruik

Over

L’île de Beauté
Emiel de Harvenstraat 33
Hoboken
2660 Antwerpen

Bij L'île de Beauté in Hoboken kun je terecht voor een verzameling aan gezichtsbehandelingen. Zo kun je hier genieten van een luxe gezichtsbehandeling, hydrafacial of radio frequentie.

Eigenaresse Zahra werkt oplossingsgericht en bij haar staat tevredenheid voorop. Ze maakt gebruik van de producten van Juliette Armand en luistert naar jouw wensen om zo een behandeling op maat samen te stellen. Kies buitenom gezichtsbehandelingen voor een heerlijke manicure of pedicure, om even volledig tot rust te komen. Welke behandeling je ook kiest, Zahra zorgt ervoor dat je tevreden de salon weer zult verlaten!

Goed om te weten: Makkelijk te bereiken met het OV; gratis parkeren met een blauwe parkeerkaart.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
10:0013:00

Schoonheidssalons in de buurt