Lemani - Relaxatie & Healing Massages

Berchemlei 214, Antwerpen, 2140

Lemani - Relaxatie & Healing Massages heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Yana ProBeauty

299 reviews
Strijdhoflaan 34, 2600 Berchem

Palace of Skin

307 reviews
Appelmansstraat 26, 2018 Antwerpen

Verzorgingspraktijk Curam

2723 reviews
Dascottelei 116, 2100 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,4
43 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Geweldige ervaring, heel persoonlijk en ze neemt echt de tijd voor jou, aanrader 🥰
Toon reactie salon...
Heel aangenaam
Zeer aangename en dito massage. Mooi geheel. Aanrader.
Een fantastische massage, een echte ervaring. Meri legt je echt in de watten en gebruikt heerlijke producten. Let wel op, lees de website goed. Ik had mijn massage op voorhand betaald met een cadeaubon. Aan het begin gaf Meri aan dat ze haar sessies altijd begint met een gesprek. Dat vond ik prima, maar vond het jammer dat er niet transparant gecommuniceerd werd over de duurtijd van het gesprek en de extra prijs die daar aan vast hing. Zo moest ik plots wel 40€ bijbetalen.
Ik heb heel hard van een deugddoende massage genoten. Je wordt persoonlijk geholpen met je klachten en Meri geeft ook inzicht in waarom ze bepaalde oliegeur behandeling voor je kiest. Je wordt op persoonlijk niveau geholpen. Enig minpunt is dat ik niet wist dat de gesprek met Meri apart wordt bijgerekend. Ik heb dat niet op treatwell zien staan. Dus, gelieve op voorhand je onderzoek doen over de prijzen zodat je niet voor verassing staat zoals ik.
Toon meer reviews...

Over

Lemani - Relaxatie & Healing Massages
Berchemlei 214
2140 Antwerpen

Bij Lemani – Relaxatie & Healing Massages kan je terecht voor tal van massages die meer teweegbrengen dan enkel relaxatie. De praktijkruimte is sfeervol ingericht en dompelt je meteen onder in een oase van rust en heerlijke geuren. Eigenares Meri werkt met de natuurlijke massageoliën van Lumaia Blends. Deze zijn samengesteld uit specifieke aroma’s, Bachbloesems en geblend in biologische jojobaolie. Om de juiste blend voor jou op dat ogenblik te bepalen is er steeds een intakegesprek voor de massage. De naam ‘Lemani’ betekent ‘de handen’ in het Italiaans en via Meri’s handen tracht ze je volledige relaxatie en een herstel van je levensenergie te bieden. Zij blijft zich steeds verder ontwikkelen door het volgen van cursussen, zodat jij altijd een volwaardige behandeling kan verwachten. De massages van Lemani zijn dan ook een reis voor al je zintuigen.

Handig om te weten: er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald. Deze salon behandeld ook enkel vrouwen.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0014:00
ZoZondag
Gesloten