LaserSerenity

5,0
1 review
Slotenbilk 13, Oostakker, 9041
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
1 review

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Geen reviews gevonden
Wijzig je filters of reset deze hieronder

Over

LaserSerenity
Slotenbilk 13
9041 Oostakker

Sfeer in de salon: In de laserontharingssalon wordt er gestreefd naar een professionele en gastvrije sfeer. Klanten kunnen een comfortabele ervaring verwachten met een focus op resultaatgerichte dienstverlening. De eigenaar is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige laserontharing en besteedt zorgvuldig aandacht aan de behoeften en wensen van elke klant.

Merken en producten: In de salon wordt gewerkt met de nieuwste technologie, namelijk de Soprano Ice Platinum, die wordt beschouwd als de beste laser op de markt voor ontharing. Deze geavanceerde laser combineert drie golflengten om effectief ongewenste haargroei te verminderen. Het zorgt voor een veilige, pijnloze en langdurige ontharing, geschikt voor diverse huidtypen.

Het team: De eigenaar van de salon, met recente ervaring en een behaald certificaat in laserontharing, staat klaar om professionele dienstverlening te bieden. Met een toewijding aan kwaliteit, ondanks de recente start, garandeert de eigenaar een hoogwaardige ervaring in laserontharing.

Gespecialiseerd in: In de salon is er specialisatie in laserontharing. De eigenaar richt zich op het bieden van hoogwaardige en effectieve ontharingsdiensten met behulp van geavanceerde laserapparatuur. Het doel van de eigenaar is om klanten een duurzame oplossing te bieden voor ongewenste haargroei, met speciale aandacht voor veiligheid en tevredenheid.

Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: De salon is gunstig gelegen nabij een bushalte, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot het openbaar vervoer om de locatie te bereiken.

Extra's: We streven naar een minimale pijnervaring, zodat klanten een bevredigende en comfortabele laserontharing ondergaan met de geavanceerde Soprano Ice Platinum-laser in onze salon. Met persoonlijke aandacht, flexibele afspraakmogelijkheden en voldoende parkeergelegenheid maken we elke behandeling zo aangenaam mogelijk.

MaMaandag
14:3021:00
DiDinsdag
14:3021:00
WoWoensdag
14:3021:00
DoDonderdag
14:3021:00
VrVrijdag
15:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
09:0018:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over LaserSerenity

LaserSerenity is geopend van maandag tot donderdag van 14:30 tot 21:00, vrijdag van 15:00 tot 21:00 en zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
Bij LaserSerenity kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt