L&H hair and beauty salon

4,1
74 reviews
Bruul 9, Mechelen, 2800
Open Vandaag: 09:00 - 18:00

Gevonden resultaten

Niet wat je zocht?

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,1
74 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Had een afspraak gemaakt via treatwell. Toen ik toekwam zeiden ze me dat de persoon die wenkbrauwen doet niet werkt op vrijdag. Waarom dit niet aangeven? Dag vrijaf genomen voor niets.
BOEK HIER GEEN GELAATSVERZORGING!!! Ik had gereserveerd voor een facial in februari. Toen ik arriveerde bleek de persoon die gelaatsverzorging doet op vakantie te zijn. Nieuwe afspraak gemaakt voor maart, opnieuw is die persoon er niet. Ik had al betaald via Treatwell. Ik moest maar zelf via Treatwell achter mijn geld aan, dat konden zij niet ter plaatse terugbetalen. Voortaan rechtstreeks bij ons boeken, was de boodschap. Waarom ga je dan een partnerschap aan met Treatwell?!?
Toon reactie salon...
super fantastische eindresultaat met minimaal ontevredenheid over de snit en spijtig van de niet echt een warm verwelkomsgevoel
J'ai payé pour une épilation au fil et j'ai reçu une épilation à la pince à la place, l'esthéticienne ne sait pas épiler avec un fil . Deuxièmement, j'ai laissé pousser le début de mon sourcil pendant des mois pour récupérer mon sourcil en entier et cette esthéticienne ME l'a ÉPILER, elle n'ai pas du tout visagiste des sourcils car je me suis retrouver avec un sourcil plus court que l'autre,je suis sortie de ce salon en pleurant, je n'irai plus jamais dans ce salon, première et dernière visite.
super resultaat. Een kapper die luister naar wat je wil
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Schoonheidsspecialiste

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen

Behandelingen

Haar
Lichaam
Gezicht

Portfolio

Over

L&H hair and beauty salon
Bruul 9
2800 Mechelen

Bij haarsalon L&H hair and beauty gelegen in het centrum van Mechelen kan je terecht voor een snit, styling en haarkleuring. Hiernaast biedt het salon nog diverse beauty behandelingen aan zoals harsen, nagels en gelaatsverzorgingen.

Eigenares Lilith heeft meer dan 20 jaar ervaring. Er wordt tijdens de kappersbehandelingen uitsluitend met biologische producten gewerkt. Ze gebruikt producten van Moroccanoil en Maria Nila. Eén van de voordelen van biologische haarkleuringen is dat de kleuring minder schadelijke bestanddelen bevat en hierdoor niet alleen beter is voor jou, maar ook voor het milieu.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon
Moroccanoil

Kappers in de buurt