L&H hair and beauty salon

4,2
12 reviews
Bruul 9, Mechelen, 2800
Vandaag open: 08:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,2
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Snel gegaan, op tijd, heel aardig.
Vriendelijk personeel, goede techniek maar de regels rond mondmaskers werden niet altijd gerespecteerd.. jammer maar voor de rest niets op aan te merken
Ik ben hier met mijn dochter geweest, normaal gaan we altijd naar Hasselt maar we dachten laat ons eentje dichterbij huis zoeken. Via treatwell dit kapsalon gevonden, zag er top uit en ook de vanaf prijzen vielen mee. Vanaf 46euro voor een uitgroeibehandeling, ik snap dat dit meer kan worden naargelang de lengte en verzorging. Ik heb wit kort haar en had een hele donkere uitgroei, ze liet me een kleur zien die iets donkerder was om schakeringen aan te brengen. Ik vond deze kleur ok op de kleurenkaart maar wanneer ze deze had aangebracht was het precies ROS! Op wit haar past dit natuurlijk niet kan je je voorstellen, dan pas zegt mevrouw dat de kleur donkerder uitkomt op mijn haar dan op de kleurkaart omdat ze niet ontkleurd heeft dit had ze best op voorhand kunnen melden. Ze stelt dus voor om nog wat highlights te trekken om dit recht te zetten. Bij het afrekenen rekent ze mij 160 euro aan!! Wat dus meer dan het 3dubbele is van de vanaf prijs! Mevrouw informeert je ook niet over de aanpassing van de prijs tijdens de behandeling maar zet je gewoon voor BLOK. Mijn dochter in discussie gegaan omdat zij dit absoluut niet vond kunnen (voor haar was ook het 4dubbele aangerekend ook een brushing van 35euro aangerekend waarvan mijn dochter meermaals gezegd heeft dat ze NIET wou en toch heeft ze deze gedaan) en mijn dochter haar haar viel gewoon uit bij het kammen na de ontkleuring!! Mevrouw geeft geen kik alsof we dit niet zouden zien. Achteraf zet ze ook een foto van mijn dochter haar haar online, de ‘before’ ZWAAR bewerkt met filters alsof ze superveel werk had terwijl mijn dochter haar haar al licht was. We kregen geen ticketje met details hoe ze op deze prijs gekomen is, niets! Eerste en laatste keer! Pure oplichterij. Uiteindelijk dus bijna 400euro betaald voor een uitgroeibehandeling en een bijwerking van kleur. SCHANDALIG - prijzen die staan aangegeven als beginprijs kloppen dus totaal niet en je wordt niet op de hoogte gebracht door het salon maar gwn de rekening voorgeschoven. Nooit meer!
Toon reactie salon...
Haircut with brushing, good styled
Goede behandeling, proper salon en vriendelijke service.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Maissa

Behandelingen

Haar
Lilith
4.2
9 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

L&H hair and beauty salon
Bruul 9
2800 Mechelen

Bij haarsalon L&H hair and beauty gelegen in het centrum van Mechelen kan je terecht voor een snit, styling en haarkleuring. Hiernaast biedt het salon nog diverse beauty behandelingen aan zoals harsen, nagels en gelaatsverzorgingen.

Eigenares Lilith heeft meer dan 20 jaar ervaring. Er wordt tijdens de kappersbehandelingen uitsluitend met biologische producten gewerkt. Ze gebruikt producten van Moroccanoil en Maria Nila. Eén van de voordelen van biologische haarkleuringen is dat de kleuring minder schadelijke bestanddelen bevat en hierdoor niet alleen beter is voor jou, maar ook voor het milieu.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:1518:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
08:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon

Kappers in de buurt