Kupanua

Henri de Sagherstraat 15, 9031 Drongen
Henri de Sagherstraat 15, 9031 Drongen

Alle behandelingen

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Vriendelijke gastvrouw met heel wat ervaring op vlak van Shiatsu massage. Zeker de moeite om deze therapeutische massage te proberen. Vermoeid binnengaan en energiek buiten komen. Gezellig ingericht, rustige omgeving met voldoende parkeerplaats. Professionele mensen voelen de blokkades en pijnlijke spieren, je kan aangeven waarmee men moet rekening houden. Ik was snel op mijn gemak, je wordt met respect behandeld.
Toon reactie salon...
goede ontvangst, luisterend oor, niet opdringerig, open en behulpzaam.
Toon reactie salon...
Na een zeer vriendelijke ontvangst kreeg ik een van de meest ontspannende massages ooit. Inge neemt echt de tijd om meer over je te weten te komen en dan haar massages hierop zo goed mogelijk af te stemmen. Ze kent haar vak, geeft je de nodige uitleg en stelt je op je gemak.
Toon reactie salon...
Inge behandelt de oorzaken, niet wat zich enkel aan de oppervlakte laat zien. Ze heeft een zeer goede intuïtie en weet heel snel wat de beste aanpak is voor de persoon die voor haar zit. Ze is hartelijk, open en behandelt je in een veilige omgeving. Warm aanbevolen!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Inge
5.0
8 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Kupanua
Henri de Sagherstraat 15
9031 Drongen

De naam van thuisstudio Kupanua heeft direct betrekking op hetgeen waar Shiatsu-therapeute Inge voor staat: 'kupanua' betekent 'een nieuw begin' of 'een nieuwe wending aan iets geven' en dat is precies waar eigenares Inge jou graag in begeleidt. Als Shiatsu-therapeute helpt ze jou graag bij je zoektocht naar een nieuw begin op het gebied van gezondheid en algemeen welzijn. Door haar ervaring met pijn en ziekte weet ze als geen ander wat de heilzame werking van deze drukpuntmassage op het lichaam is. Deze kennis deelt ze dan ook graag met jou, zodat je lichaam en geest volledig tot rust komen. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0011:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt