Kupanua

Henri de Sagherstraat 15, Drongen, 9031

Sorry, Kupanua is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

N-Joy Asian Massage

1278 reviews
Koningstraat 19, 9000 Gent

Yves Rocher Gent Grootkanonplein

694 reviews
Grootkanonplein 1, 9000 Gent

Yin Yang Massage

352 reviews
Burgstraat 55, 9000 Gent

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,7
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Wie een massage verwacht , komt wat bedrogen uit , het is eerder een soort van healing via drukpunten. Ik kan nog niet echt zeggen dat ik daar veel effect van ondervonden heb alhoewel ik altijd al baat gehad heb bij een shiatsu massage . Het is wel een lieve therapeute met warme handen .
De ontvangst was geweldig ! Ik heb een vlotte korte inleiding gehad van wat me te wachten stond. Ik was verbaast hoe efficiënt de behandeling was/is... na 2 dagen heb ik er nog steeds genot van. In heb het gevoel dat het niet enkel een tijdelijke behandeling was zoals een klassieke massage, maar dat het meer heeft meegebracht ! Kortom de recensies liegen niet, ik was aangenaam verrast dat de recensies die in gelezen had ook zo zijn ! Bedankt Inge ! Tot snel !
Toon reactie salon...
Heerlijke ervaring. Inge heeft een zeer persoonlijke en zachte aanpak, je voelt dat de massage echt op jouw lichaam is afgestemd. Aanrader.
Toon reactie salon...
Dit is nu eens een ware zenbeleving. Alle spanningen voel ik zo uit mijn lichaam glijden. Heerlijk!! Dank u wel Inge :)
Toon reactie salon...
Vriendelijke gastvrouw met heel wat ervaring op vlak van Shiatsu massage. Zeker de moeite om deze therapeutische massage te proberen. Vermoeid binnengaan en energiek buiten komen. Gezellig ingericht, rustige omgeving met voldoende parkeerplaats. Professionele mensen voelen de blokkades en pijnlijke spieren, je kan aangeven waarmee men moet rekening houden. Ik was snel op mijn gemak, je wordt met respect behandeld.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Kupanua
Henri de Sagherstraat 15
9031 Drongen

De naam van thuisstudio Kupanua heeft direct betrekking op hetgeen waar Shiatsu-therapeute Inge voor staat: 'kupanua' betekent 'een nieuw begin' of 'een nieuwe wending aan iets geven' en dat is precies waar eigenares Inge jou graag in begeleidt. Als Shiatsu-therapeute helpt ze jou graag bij je zoektocht naar een nieuw begin op het gebied van gezondheid en algemeen welzijn. Door haar ervaring met pijn en ziekte weet ze als geen ander wat de heilzame werking van deze drukpuntmassage op het lichaam is. Deze kennis deelt ze dan ook graag met jou, zodat je lichaam en geest volledig tot rust komen. Je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0011:30
ZoZondag
Gesloten