Kappers in de buurt

Kapsalon Station

Stationsstraat 81, Zaventem, 1930

Sorry, Kapsalon Station is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Cristina'R

11 reviews
Av. des Celtes 57, Etterbeek, 1040

DL Espace Beauté

5 reviews
Avenue Prekelinden 48, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Karolin Karaoglan

5 reviews
Rue Henri Chomé 47, Schaerbeek, 1030

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

2,1
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Deze kapper is gewoon dicht
Heel vriendelijk ontvangen ...die kapper is een kei als kleurconsulent!Spijtig dat de prijs niet overeenstemde met het vermelde bedrag in de mail
INSATISFAITE !!!! Une demi-heure de retard.... Mais ce qui m’a VRAIMENT déplu, c’est que le coiffeur a réclamé le payement de la coupe à mon fils alors que j’avais Payé sur le site Treatwell!!! Et qu’il a osé dire qu’il n’était pas affilié à se site.... Heureusement que j’avais le mail de confirmation.... C’est facile de s’en prendre à un jeune homme On peut toujours essayer hein!!!! Plus jamais ils ne le verront !!!!
Ik ben absoluut gerold geweest op alle gebied!!!!! Ik wilde in het begin geen extentions meer, omdat ik na zijn uitleg besefte dat ik de behandeling ervan niet kan betalen en de kapper wilde mijn voorschot van 300€ niet teruggeven!!!!! Hij zei dat hij aan deze site "Treatwell" reeds 115€ moest betalen voor de reservatie alleen al. Is dit waar??!!! Want ik wil bij deze verdere stappen ondernemen! Zijnde journaliste weet ik van wanten en laat het hier niet bij! Daarna deed hij bij zijn oorspronkelijke prijs maar bij en uiteindelijk heeft mijn vriend nog moeten bijleggen, omdat ik gewoon niet genoeg meer had! De extentions zijn erg slecht gezet. Ze waren ook niet geverfd, terwijl ik 100€ betaalde voor het verven van mijn extentions. Maar, omdat ze niet geverfd waren naar de kleur dat hij reeds op mijn haren zette, moest ik dus twee keer op twee weken tijd haren opnieuw laten verven, natuurlijk ook mits (dubbele) betaling! Op het einde had hij 10 lokken in overschot en wilde die niet zetten, hij had geen tijd meer! Als ik deze 10 lokken nog wil, moet ik nog eens gaan en kost mij dat minimum 30€, voor de lokken alleen! Ik ben door dit alles bijna 1000€ kwijt en het ziet er niet uit! Ik heb nog nooit zo'n erbarmalijke look gehad. Het is zo erg dat ik me haast om, voordat ik ergens heen moet, een kapper te vinden die dit recht kan zetten! Help!
Un accueil chaleureux a l'écoute professionnel prend le temps pour chaque client merciii pour la coupe
Toon meer reviews...

Over

Kapsalon Station
Stationsstraat 81
1930 Zaventem

Kapsalon Station est un salon de coiffure situé tout près de la gare de Zaventem. Vous serez accueilli dans une atmosphère conviviale et agréable. Kapsalon Station n’est pas un salon de coiffure ordinaire ; vous n’y êtes pas seulement à la bonne adresse pour une nouvelle coupe, mais aussi pour des dents blanches comme celles des stars. Parce que Kapsalon Station vous propose également des séances de blanchiment dentaire.

MaMaandag
09:3019:00
DiDinsdag
09:3019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3019:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
09:3020:00
ZoZondag
12:3019:00