Het stille seizoen Reviews

Spiegelstraat 17, 1741 Wambeek

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
23 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Beste Sofie, Ik kom al een paar jaar bij jou en telkens ontdek ik nieuwe, soms kleine maar zeker geen onbelangrijke dingen! En dan weet ik weer waarom ik bij JOUW te recht gekomen ben!:-) Je filosofie, je aandacht voor mijn kleine en grote vragen, je professionele aanpak, je duidelijke uitleg (altijd even liefdevol), je voortdurend bijscholend... Ben zoooo blij dat mijn levenspad langs jouw is gelopen! Hopelijk mag ik nog lang van je 'zorgende' handen en alles wat er bij hoort genieten. Met veel liefde.
Al jaren vaste klant kom er telkens met een fris en goed gevoel buiten een aanrader voor iedereen die een uurtje of meer wil relaxen
Bij elke gelaatsverzorging krijg je een individueel aangepaste behandeling met kwaliteitsvolle producten. De ontvangst is zeer persoonlijk en de sfeer die gecreëerd wordt, zorgt voor een optimale beleving.In het instituut streeft Sofie voortdurend naar de beste service door zelf op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden die de evoluerende wereld van de schoonheidsbehandelingen te bieden heeft. Ik kijk er telkens naar uit!
Altijd een ontspanningsmoment ... leuk gebabbel. Sofie luistert naar je problemen en probeert een oplossing te vinden. Hygiëne : TOP !
Een echte aanrader!