Herten & Wortels

Oudeheerweg 30, 9051 Sint-Denijs-Westrem
5,0
5 reviews
Oudeheerweg 30, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Alle behandelingen

Reviews

5,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De initieel geplande ontspanningsmassage werd na een kort gesprekje gewijzigd in een dieptemassage van schouders en nek en been. Er werd zorgvuldig en op een rustige manier meegedeeld welke handelingen er gingen uitgevoerd worden. Zeker voor herhaling vatbaar!
Anoniem
12 dagen geleden
Kathleen
één maand geleden
zalig gevoel tijdens en na . Heel goed geïnformeerd.
Annelies
één maand geleden
Ik liep al een tijdje moe, emotioneel en gespannen zonder echt te weten waarom. Omdat het me niet goed lukte uit die spiraal te geraken, ben ik naar Herten en Wortels gegaan waar Leen me na een babbel een deugddoende voetreflex-behandeling gaf. Ik kon eindelijk rustig en diep wegzakken en ontspannen. Het was het keerpunt om mij daarna weer beter, sterker, gelukkiger en gezonder te gaan voelen. Heel erg bedankt, Leen. Mij zie je zeker terug en ik kan het iedereen aanraden !
Erika Janssens
2 maanden geleden
Leen heeft magische handen, een luisterend oor, een groot hart, veel lieve woordjes die helend werken... Meer van dat please❤️❤️❤️
Anja Caerts
2 maanden geleden

Over

Herten & Wortels
Oudeheerweg 30
9051 Sint-Denijs-Westrem

Heb je last van beweginsproblemen of -pijn waar je graag vanaf wilt? Dan ben je bij Herten & Wortels aan het juiste adres. Na haar uitgebreide scholing en ervaring in de complementaire gezondheidszorg startte eigenares Leen haar project ‘Herten & Wortels’. Hiermee begeleidt ze mensen in de bewustwording van hun fysieke en mentaal-emotionele processen, op zoek naar de sleutels tot optimale gezondheid. Haar deskundige werk, haar holistische visie, haar invoelend vermogen en de rust die haar eigen is bieden jou de relaxerende en helende ervaring waar je naar op zoek bent.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt