Handenwerk

5,0
3 reviews
Frederik de Merodestraat 3, 2800 Mechelen, 2800
Thuissalon
Open Morgen: 10:00 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
3 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Naar Sam gaan is thuiskomen. Hij is rustig, begripvol, ruimdenkend en heeft vak- & mensenkennis. Sam heeft me in mijn moeilijkste periode gezien en hij begeleid mij om emoties en blokkades los te krijgen. Hij is echt een meerwaarde in het ondersteunen bij verwerkingsprocessen. In de laatste sessie was dat het kanaliseren van woede. Na een gesprek en het uiten van emoties voelt Sam de blokkades aan en werkt hij deze weg. Met de nodige tranen en reacties van het lichaam slaagt hij in zijn opzet!
Ann-Sofie heeft MAGISCHE handen ✨ Ik geniet steeds weer van haar lieve, rustige en geruststellende energie. En na een behandeling voel ik ECHT effect. De Thaise massage is diepgaand en ze is steeds begaan met jouw comfort. Ik ben bij deze vaste klant!

Ontmoet het team

Over

De afgelopen jaren ben ik op pad gegaan door mijn eigen lichaam. Het startpunt was 2018, toen mijn baarmoeder op 29-jarige leeftijd werd verwijderd door de zeldzame aandoening adenomyose. Mijn lichaam heeft zich echter compleet gesloten na die ingreep. Ik kon geen enkele vorm van intimiteit en connectie meer toelaten. Niet fijn, natuurlijk, dus ben ik dat gaan onderzoeken. Ik kwam terecht bij lichaamswerk en daar heb ik heel veel dingen over mezelf en mijn lichaam geleerd. Deze wijsheid wil ik graag met je delen. Met mijn handen en vanuit mijn hart. Het lichaam is een bron van wijsheid en niets gebeurt zomaar. Als we met onverwerkte gevoelens en trauma leven, zaken die we wegduwen omdat we ze niet willen of kunnen in de ogen kijken, dan worden die in het lichaam opgeslagen. Het lichaam kan heel veel aan, maar als er te veel weggeduwd wordt, dan gaat het je signalen geven dat er iets niet ok is. Hoe meer er niet ok is, hoe groter de signalen. Dan helpen pilletjes plots niet meer want daar pak je de oorzaak van het probleem niet mee aan, enkel de gevolgen. Mijn aanpak is Trauma Informed. Ik ben geen psycholoog, maar ik heb wel de tools geleerd om veilig om te gaan met trauma. Ik bied verschillende soorten van lichaamswerk aan, passend voor wat net jouw lichaam nodig heeft.

Behandelingen

Massage

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Luchtfilter in gebruik
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen
LGBTQIA+ vriendelijk

Over

Handenwerk
Frederik de Merodestraat 3
2800 2800 Mechelen

Wij zijn de handen van Ann-Sofie en Sam. We zweven, we raken aan, we voelen, we verbinden, we kriebelen, we krabbelen…We houden jou en de ruimte om je heen veilig vast. We brengen je terug naar je lijf. We brengen vertrouwen en vernieuwing. We ontvangen je met een open hart voor ontspannende massages en bodywork.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
De salon bevindt zich op loopafstand van bushalte Schoenmarkt (bus 1). Station Mechelen ligt op 15 minuten wandelen en station Mechelen-Nekkerspoel op 10 minuten.

Het Team:
bestaat uit 2 medewerkers Ann-Sofie en Sam, die beide sinds 2020 werkzaam zijn en verschillende certificaten hebben in o.a coaching, massages en de-armouring.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: sereen en eenvoudig
  • Gespecialiseerd in: Bodywork, energetisch werk, tantra, thai yoga massage, de-armouring, coaching
  • Handenwerk werkt met natuurlijke producten

Goed om te weten:

  • De praktijk bevind zich niet gelijkvloers
  • er kan met payconiq betaald worden
MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
08:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Thuissalons in de buurt