Hairtalk Corner

Pelikaanstraat 3/1070, 2018 Antwerpen
4,2
23 reviews
Pelikaanstraat 3/1070, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

4,2
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel goed
Vera
5 dagen geleden
Eindelijk eens een knipbeurt dat ik in gedachten had. Een groot bedankt!
Anoniem
17 dagen geleden
Ik werd zeer goed ontvangen, er werd geluisterd naar wat ik wou qua kleur en snit en het gesprek viel nooit stil ! Michelle is een zeer aangename vrouw die haar vak zeer goed kent. Dit kapsalon heeft een perfecte ligging in Antwerpen-Centraal en is dus makkelijk bereikbaar. Ik ben fan en tot de volgende keer !!!
Stefanie
19 dagen geleden
Ondanks gemaakte afspraak meer dan 20min moeten wachten omdat er nog een klant voor was. Gevolg: gestresseerde kapster die snel snel werkte. Resultaat: erg pover resultaat, slecht geknipt haar. Rommelige en vuile wachtplaats met oude en oninteressante lectuur. In het algemeen niet erg proper; vuile wastafels en overal lag haar, gebruikte handdoeken op de stoelen,...
Glex
24 dagen geleden
Het is een mooi salon. Michele is een heel goede kapster. Ze kent haar vak en is heel vriendelijk. Het zou wel beter zijn als er een tweede persoon in de zaak aanwezig was vooral op drukke dagen. Hoewel ik tevreden ben over mijn behandeling en snit, heb ik mijn laatste bezoek qua sfeer als stresserend ervaren vanwege de drukte en het gebrek aan personeel.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Hairtalk Corner
Pelikaanstraat 3/1070
2018 Antwerpen

Op het Centraal Station van Antwerpen vind je Hairtalk Corner. Mannen, vrouwen en kinderen zijn hier van harte welkom voor een goede snit of kleuring. Met meer dan 25 jaar ervaring in het kappersvak kan je jouw lokken met een gerust hart aan het professionele team overlaten. Bij Hairtalk Corner draait het niet enkel om een prachtige coupe. Het salon is tevens een ontmoetingsplaats waar je de mogelijkheid hebt om even gezellig te praten en wat te drinken.

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt