Hairtalk Corner

Pelikaanstraat 3/1070, Antwerpen, 2018

Sorry, Hairtalk Corner is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Hairtalk Station

236 reviews
Pelikaanstraat 3, 2018 Antwerpen, Belgique

Deluxe Hair salón

46 reviews
Kipdorpvest 47, 2000 Antwerpen

JOENAIT hairstyling

209 reviews
Italiëlei 100, 2000 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Massage

Reviews

4,1
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Niet professioneel, gebrekkig kennis van Nederlands en ongeordend. Ze heeft tijdstippen en dagen beschikbaar staan die achteraf toch niet vrij blijken te zijn en wil je de afspraak online laten annuleren terwijl je al betaald hebt. Geen aanrader, complete tijdverspilling.
Heel goed
Eindelijk eens een knipbeurt dat ik in gedachten had. Een groot bedankt!
Ik werd zeer goed ontvangen, er werd geluisterd naar wat ik wou qua kleur en snit en het gesprek viel nooit stil ! Michelle is een zeer aangename vrouw die haar vak zeer goed kent. Dit kapsalon heeft een perfecte ligging in Antwerpen-Centraal en is dus makkelijk bereikbaar. Ik ben fan en tot de volgende keer !!!
Ondanks gemaakte afspraak meer dan 20min moeten wachten omdat er nog een klant voor was. Gevolg: gestresseerde kapster die snel snel werkte. Resultaat: erg pover resultaat, slecht geknipt haar. Rommelige en vuile wachtplaats met oude en oninteressante lectuur. In het algemeen niet erg proper; vuile wastafels en overal lag haar, gebruikte handdoeken op de stoelen,...
Toon meer reviews...

Over

Hairtalk Corner
Pelikaanstraat 3/1070
2018 Antwerpen

Op het Centraal Station van Antwerpen vind je Hairtalk Corner. Mannen, vrouwen en kinderen zijn hier van harte welkom voor een goede snit of kleuring. Met meer dan 25 jaar ervaring in het kappersvak kan je jouw lokken met een gerust hart aan het professionele team overlaten. Bij Hairtalk Corner draait het niet enkel om een prachtige coupe. Het salon is tevens een ontmoetingsplaats waar je de mogelijkheid hebt om even gezellig te praten en wat te drinken.

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten