Hair Meeting

Paul Smekensplein 14, 2000 Antwerpen
4,9
35 reviews
Paul Smekensplein 14, 2000 Antwerpen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
35 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Kapster Shana wist me geweldig haaradvies te geven en slaagde erin beter te weten dan ik wat ik met mijn haar wilde doen, echt fantastisch. Ik heb niks, maar dan ook echt niks aan te merken. Shana is naast haar prestaties ook nog eens leuk gezelschap. Ik ga niet veel naar een kapper, maar ALS ik naar de kapper ga, zal het vanaf nu altijd bij Shana bij Hair Meeting zijn!
Sophie
4 dagen geleden
Toon reactie salon...
Perfect!
angela
4 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik was op zoek naar een kapper in Antwerpen en ben via Treatwell bij Hair Meeting terecht gekomen. Ik had al veel goede reacties gelezen en zeker over Shana, en ik kan dit alleen maar bevestigen! Shana luistert naar wat jij echt wil doen met je haar. Ze is een super lieve, spontane dame die een heel grote passie heeft voor haar job. Daarnaast hebben we ook een fijne babbel gehad, en dat heb ik bij vorige ervaringen bij andere salons gemist. Verder was mijn haar mooi geknipt en gestyled en ziet het er terug gezond uit! Persoonlijk, als student, vond ik het een goede prijs-kwaliteit verhouding voor een kapper in Antwerpen. Shana is een top kapster, ik kom zéker terug! :)
Feedra
5 dagen geleden
Toon reactie salon...
Top
Araceli
6 dagen geleden
Toon reactie salon...
philippe
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Hair Meeting
Paul Smekensplein 14
2000 Antwerpen

Hair Meeting aan het Binnenplein ter hoogte van de Oude Leeuwenrui in Antwerpen is een gezellige kapsalon voor jong en oud. Het salon is ingericht als een heuse loft en het team is jong, getalenteerd en superenthousiast. Zij laten graag jouw droomkapsel werkelijkheid worden en inspireren je met hun kennis en kunde. Bovendien krijgt het team continu scholing om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Geniet van een goede snit of kleuring en laat jouw ‘haar’ spreken. Handig om te weten: in de buurt is voldoende parkeergelegenheid.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
10:3019:00
Vrijdag
10:3019:00
Zaterdag
08:0016:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt