Gezondheidspraktijk ’t Klankbord

Gallo Romeinenlaan 8 bus 1, 2550 Kontich
4,4
8 reviews
Gallo Romeinenlaan 8 bus 1, 2550 Kontich
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

4,4
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer aangenaam!
Laura Hendrickx
één maand geleden
Een tijdje geleden nam ik deel aan de therapeutische klankreis bij 't Klankbord. Het was een bijzondere ervaring; bracht evenwicht en rust. Alles werd prima begeleid en voorbereid. Ook nadien was er gelegenheid om eea te bespreken of vragen te stellen. Een aanrader !!!!
Ann
3 maanden geleden
Sledsens
5 maanden geleden
Efficiënte behandeling met resultaat. Voorkwam verdere complicaties bij griep. Geen vastgelopen bronchitis of longontsteking meer gehad. Ook aan te bevelen bij kinderen met longproblematiek.
Elvira
6 maanden geleden
Een echte aanrader voor gelijk welke lichamelijke en/of geestelijke klacht. Annick ontvangt je in een ontspannen sfeer zodat je je onmiddellijk thuis voelt. Met haar deskundigheid weet ze snel waar het schoentje wringt en welke behandeling(en)- dit kan ook een combinatie zijn- het meest doeltreffend zijn. Met haar luisterend oor staat ze je met raad en daad bij. Elke behandeling voelt dan ook als een bevrijding aan en brengt je steeds meer in balans.
Ellen Serrien
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Gezondheidspraktijk ’t Klankbord
Gallo Romeinenlaan 8 bus 1
2550 Kontich

In Kontich-Kazerne kan je naar Gezondheidspraktijk 't Klankbord. Hier ga je heen als je op zoek bent naar balans in je lichaam en geest. Voor zowel lichaams-, klankschaal- en energetische massages ben je hier aan het juiste adres. Iedereen heeft wel eens last van stress en spanning. Lukt het je niet om zelf te ontspannen? Eigenares Annick helpt je hier graag mee door middel van een relaxatie-coaching. Je krijg hierbij een gesprek om te kijken waar het probleem ligt en vervolgens doelgerichte oefeningen en tips. Annick is al meer dan 12 jaar actief in de paramedische wereld en kan hierbij goede begeleiding geven. Handig om te weten: je kan voor de deur gratis parkeren.

Let op: in het praktijk kan niet met Bancontact worden betaald.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt