Bredabaan 770, Merksem, 2170
Vandaag open: 11:00 - 13:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,9
89 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super vriendelijk. Heel proper. En werkte heel professioneel.
2x problemen gehad. Normaal zaterdag geboekt, dochter was ziek dus kon niet doorgaan. Geen mail, geen melding, geen verplaatsing van de afspraak via treatwell geregeld. Stond ter plaatse maar heb zelf moeten bellen om deze boodschap te krijgen. Dan maandag terug herboekt. Stond ik weer ter plaatse had de mevrouw die de behandeling ging doen een ander uur doorgekregen. Ze heeft niet gebeld, niet gemaild of via treatwell de afspraak verplaatst. 2x tijdverspilling, hier boek ik niet meer.
Zeer tevreden over mijn last-minute boeking. Had de dag zelf nog plaats en ben meteen goed ontvangen. De medewerkster legde alles goed uit en gaf me goed advies. Ik ga zeker terug! Bedankt.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Vlada
3.8
34 reviews

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Felicitas Aesthetics SchoonheidsStudio
Bredabaan 770
2170 Merksem

Welkom bij Felicitas Aesthetics SchoonheidsStudio in Merksem. Bij dit salon kan je terecht voor huidverbetering, ontspanning en beauty. De wens om op elk moment van de dag er aantrekkelijk uit te zien, is niet alleen een bevlieging, maar ook een noodzaak. Schoonheidsspecialiste en pedicure Vlada begrijpt dit maar al te goed en ze helpt jou met veel passie aan een stralende huid, mooie handen en voeten en prachtige wimpers en wenkbrauwen. Alles staat in het teken van jouw comfort. Zo geniet je hier bijvoorbeeld van thee, koffie of cava met zoete lekkernijen bij je pedicure. Handig om te weten is dat je gratis kan parkeren in de zijstraten van Bredabaan en het salon bevindt zich op loopafstand van de tramhalte.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
09:4514:30
DiDinsdag
09:4514:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:4514:30
VrVrijdag
09:4514:30
ZaZaterdag
11:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt