Essentials4U

Gijsbeekstraat 2 C, Hombeek, 2811

Sorry, Essentials4U is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Kleinheden

5 reviews
Edgard Tinelstraat 2b, Zemst, 1980 Belgium

Beleza & Estética

676 reviews
Mechelseweg 287, 1880 Kapelle op den bos

Estethiek Katrien

457 reviews
Gasthuisveldstraat 49, 2800 Mechelen

Reviews

4,6
9 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Zeer tevreden!!
Keurig op tijd aangekomen, waarna de mensen ter plaatse zich een aap schrokken, ze wisten van geen boeking, het systeem van boekingen faalde nogmaals... Treatwell klanten bezorgdheid....? Nooit meer voor mij!
zeer fijne locatie, rustig, aangenaam gesprek, vriendelijke dame
Bij het binnenwandelen naar en in de behandelruimte voel je je meteen welgekomen door het aangename, mooie en warme kader. Christina is heel professioneel en je kan haar passie voor wat ze doet, voelen. Ze begint met een gesprek zodat ze weet waar ze op moet letten. Alles wordt op maat aangepast, zelfs of je er muziek bij wilt of niet. Een echte aanrader.
Heel ontspannend! Goede massage en vriendelijke dame.
Toon meer reviews...

Over

Essentials4U
Gijsbeekstraat 2 C
2811 Hombeek

Het leek Christina al lange tijd leuk om met haar handen te werken en mensen te kneden totdat ze ‘zen’ zijn. Zodoende volgt ze verschillende opleidingen en ontdekt gaandeweg dat niet alleen een massage goed is voor je lichaam maar dat voeding eveneens een hele belangrijke plaats inneemt. Aangezien het tegenwoordig lastig is om tussen de vaak tegenstrijdige adviezen te ontdekken wat goed voor je is wil Christina samen met jou op zoek gaan naar wat voor jou het beste is. Essentials4U wil jou laten stralen door massages, gelaats- en lichaamsverzorging en voedingsadvies.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
20:0022:30
WoWoensdag
09:0011:00
DoDonderdag
20:0022:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten