Nagelstudio's in de buurt

Elyse Koyen Luxury Nailcare

5,0
5 reviews
Jan Baptist Dekeyzerstraat 150, Wezembeek-Oppem, 1970
Open Vandaag: 09:00 - 18:30

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super goede nagelstyliste! Perfecte manicure en je voelt je in de watten gelegd! Veel keuze aan kleurtjes. Ik was een nagelbijter en nooit gedacht looie nagels van mezelf te hebben. Zeker aan te raden!
Super contente de mes manucures, Elyse a réussi en 3 rendez-vous a donner une toute autre allure à mes mains! Je suis une cliente très satisfaite 🥰
Je suis plus que ravie ! Elyse est passionnée, adorable, méticuleuse, de bons conseils… bref elle nous donne envie de faire plein de choses. Je n’ai jamais eu des ongles aussi impeccables.
Toon reactie salon...
Elyse est super gentille et surtout professionnelle. Le manicure russe effectue à merveille par Elyse à réveiller la beauté naturelle de mes ongles. Je recommande vivement!

Over

Elyse Koyen Luxury Nailcare
Jan Baptist Dekeyzerstraat 150
1970 Wezembeek-Oppem

In mijn salon draait alles om kwaliteit, passie en perfectie. Mijn missie? Jou voorzien van zelfzekerheid door middel van hoogwaardige nagelbehandelingen. Hier zijn de unieke kenmerken van mijn salon:

Kwaliteitsvolle Producten: Ik werk met premium nagelgels, geïmporteerd uit Oekraïne, waar de nieuwste en modernste technieken en producten worden geproduceerd, evenals Belgische Biap’s met een ongeëvenaarde kwaliteit.

Buildergel: Ik werk met builder gel, een veelzijdig product dat zorgt voor stevige nagels zonder compromis op natuurlijkheid

Russische/Combi Manicure Expertise: ik heb diepgaande kennis van de Russische manicure en combineer dit met anatomische inzichten. Dit stelt mij in staat om natuurlijke nagels op een gezonde manier te laten groeien.

Langdurige Nagelgezondheid: mijn voornaamste doel is streven naar langdurige nagelgezondheid. Ik selecteer de juiste gelsoort op basis van de conditie van de nagels, zodat ze sterk en mooi blijven. Subtiele Nailart en French Tip: Of je nu houdt van eenvoudige nailart of een klassieke French tip, ik heb dat in huis. Ik zorg voor subtiele details die jouw nagels uniek maken.

Veiligheid en Klantbeleving: Ik werk met persoonlijke “disposables” en met gesteriliseerd materiaal. Jouw comfort en veiligheid staan voorop.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:30
WoWoensdag
09:0018:30
DoDonderdag
09:0018:30
VrVrijdag
09:0018:30
ZaZaterdag
09:0018:30
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt