Dosha Aveda City Spa

Mageleinstraat 10, 9000 Gent
4,8
23 reviews
Mageleinstraat 10, 9000 Gent

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
23 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Tijd voor persoonlijke aandacht
Martine
15 uur geleden
Silke
15 dagen geleden
Super facial gehad, er werd gekeken naar wat mijn huid nodig had en op basis van dat werd de behandeling beslist. De dagen nadien heb ik veel complimenten gekregen over mijn huid!
Y.G.
15 dagen geleden
Toon reactie salon...
Héloïse
15 dagen geleden
Wat een service!! Deskundige uitleg met veel tips én een ontspannende massage. Als neusje van de zalm werd last-minute ook mijn make-up en haar op punt gezet! Ik ben een tevreden klant!
Katrien
24 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Dosha Aveda City Spa
Mageleinstraat 10
9000 Gent

Het is heerlijk vertoeven in het centrum van Gent, want je kan hier bij Dosha Aveda City Spa terecht. Bij Dosha kan je terecht voor een gepersonaliseerde gelaatsverzorging van Aveda, gebaseerd op de eeuwenoude traditie van Ayurveda, definitieve ontharing met VPL van Energist en suikerontharing. Verder kan je hier ook terecht voor een Sudatonic, detoxbehandeling waarbij het metabolisme wordt gestimuleerd met afslanking als resultaat. Carine heeft zit al langer dan 20 jaar in het vak en ze combineert haar kennis met de Aveda-producten, welke gemiddeld voor 95% bestaan uit plantaardige ingrediënten. De aroma’s en essentiële oliën worden aangepast aan jouw ‘dosha’. Carine vertelt je hier graag meer over.


​Let op: je behandeling begint op het tijdstip van je afspraak. Indien je 5 tot 10 minuten van tevoren komt, dan kan je eventueel rustig omkleden en tot rust komen met een kopje Aveda Comforting Tea.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon

Schoonheidssalons in de buurt