Cocoon Wellness

4,9
450 reviews
Spechtenlaan 1, Tervuren, 3080
Open Vandaag: 09:00 - 21:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
450 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
As always, great experience. very happy that I still got an appointment with such short notice.
Ik ben daar op aanraden van mijn dochter Carmen beland. Ik wist niet goed wat ik er moest van verwachten, Maar was heel aangenaam verast. Ze was heel vriendelijk , netjes en legde alles goed uit. Ik ga er zeker terug naar toe en zal zeker tegen andere mensen zeggen hoe goed ze is . Ik voelde mij achteraf heel opgelucht , ze is een een topper in haar vak. Ben heel blij dat ik haar heb leren kennen.
top
Martine werkt zeer professioneel en het is altijd een plezier om onder haar hoede te zijn. Wij verdienen het om onszelf te verwennen en onszelf te trakteren op een uurtje in haar salon.
Always delightful, professional, and top of the line services!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Martine has cultivated a passion for wellbeing and esthetics for over 25 years. She uses her expertise for personalized and results oriented beauty treatments to perfection. She offers you a harmonic balance of beauty and nature through a complete range of treatments and natural products. 🌺🌺🌺 De deur van Cocoon openslaan is meteen een wereld van ontspanning en sereniteit vinden. In een geborgen sfeer en een groene omgeving is het instituut Cocoon een warme plaats, helemaal gewijd aan wellness en goed gevoel. Cocoon is vóór alles, een uitnodiging tot ontspanning en herbronning, een harmonie tussen lichaam en geest. Kom hier dus de tijd nemen om te genieten en je te laten verwennen. Ik ben sinds 25 jaar gepassioneerd door wellness en esthetiek. Ik stel mijn expertise ten dienste van schoonheid en streef daarbij tot resultaatgerichte en gepersonaliseerde oplossingen en dit tot de perfectie. Je vindt hier een harmonie tussen natuur en schoonheid waarbij ik jou een compleet gamma van verzorgingen en natuurlijke producten ter beschikking stel om jou momenten van pure relaxatie te bieden. Als gediplomeerd raadgever van de Dr. Edward Bach stichting, kan Ik je binnenleiden in de wereld van de Bachbloesems die best aansluiten bij jouw emotionele gemoedstoestand. 🌺🌺🌺 Cocoon, c’est avant tout une invitation à vous relaxer et vous ressourcer, une harmonie entre le corps et l’esprit. Venez prendre le temps de vous y laisser choyer. Passionnée depuis 25 ans par le bien-être et la beauté, je mets mon expertise à votre service afin d’apporter des réponses performantes et personnalisées et de vous offrir l’excellence. Ici, nature et beauté sont en parfaite harmonie car je vous propose une gamme complète de soins et de produits naturels, vous offrant un pur moment d’évasion. Conseillère agréée par la Fondation Dr Edward Bach, je vous guide également si vous le souhaitez dans la recherche des Fleurs de Bach correspondant à vos émotions.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Martine

Deskundig28
Zorgzaam27
Professioneel26
Uitzonderlijk25

Over

Cocoon Wellness
Spechtenlaan 1
3080 Tervuren

Cocoon Wellness in Tervuren staat voor beauty en huidverzorgingen die worden uitgevoerd met natuurlijke, plantaardige producten. Dit salon is gelegen in de groene rand van Brussel. Je kan er zelfs meerdere keren per week in de avond tot 22:30 uur nog terecht voor een behandeling.

Eigenares Martine is al langer dan 25 jaar gepassioneerd door wellness en beauty en ze zoekt constant naar duurzame en effectieve oplossingen om je huid net dat beetje mooier te maken. Het gamma bestaat uit anti-ageverzorgingen, lichaamspakkingen, maar ook massages, manicures, ontharingen en andere klassieke verzorgingen.

Een greep uit het assortiment is de Green Peel. Dit is een plantaardige peeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende zuiverende kruiden, algen, enzymen en vitamines. Kortom: al het goede voor je huid! In het salon wordt gewerkt met producten van Dr Schrammek Medical Beauty, Arkana Dermocosmetics, Phyto5, Hydropeptide en He-Shi.

Goed om te weten: in het salon wordt zowel Nederlands als Frans en Engels gesproken.

MaMaandag
12:3021:00
DiDinsdag
12:3021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in dit salon
Dr. Schrammek
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020Top Rated 2019

Schoonheidssalons in de buurt