Bron Van Vreugde

Vrasenestraat 109, 9100 Sint-Niklaas
5,0
6 reviews
Vrasenestraat 109, 9100 Sint-Niklaas
Dalurenkorting

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Luc
2 dagen geleden
Toffe madam, heeft me al keigoed geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling geeft me steeds een (h)eerlijk gevoel na therapie, toppie 👍👍👍
Anne De Clercq
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ann Marie Christine is een ervaren therapeute die me steeds dat fijne gevoel geeft. Heel ontspannende therapeutische massage gehad en de klankschaalconcerten zijn ook altijd top. Ik kom er nu al geruime tijd en ben steeds zeer tevreden en ga telkens ontspannend terug naar huis, zodat ik er weer tegen kan. Topwerk, doe zo voort!
Jurgen L
10 dagen geleden
Toon reactie salon...
Ik ben trouwe klant van Bron Van Vreugde en heb al van alle behandelingen mogen genieten en ben een heel tevreden klant. Binnenkort ben ik er weer.... Groetjes Anny
Anny Janssens
10 dagen geleden
Toon reactie salon...
Gouden handen werden geleid naar plekken die om heling vroegen. Het gebruik van helende klanken via haar stem en via instrumenten was voor mij een goddelijke, unieke ervaring. Herboren...herbronnen... Vreugde...Vrede... Een zalige plaats!
Ria Peleman
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Bron Van Vreugde
Vrasenestraat 109
9100 Sint-Niklaas

Bron Van Vreugde in Sint-Niklaas is een centrum voor massage, relaxatie, healing, persoonlijke groei en natuurlijk vreugde. Ann Marie luistert graag naar jou unieke verhaal en biedt je op lichamelijk en geestelijk vlak ondersteuning middels massages, klank- en energiewerk en oorkaarsbehandelingen. De exotische klanken van de klankschalen en oceandrums maken een bezoek tot een echte belevenis en middels coaching helpt Ann Marie jou bij het vinden van nieuwe inzichten in het leven. Hierdoor leer je om je angsten los te laten en krijg je meer rust in je hoofd én lijf. Wanneer je tijd en aandacht uittrekt voor jezelf, merk je dat je beter in je vel zit. Ann Marie helpt jou hier dan ook graag bij.

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald. Het salon bevindt zich op de 1e etage en er is geen lift aanwezig.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0012:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt