Bron Van Vreugde

Vrasenestraat 109, 9100 Sint-Niklaas
4,9
10 reviews
Vrasenestraat 109, 9100 Sint-Niklaas

Alle behandelingen

Reviews

4,9
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De
4 dagen geleden
Ik wist niet echt wat ik mocht verwachten. Het intake gesprek stelde mij gerust en gaf vertrouwen om mij te laten behandelen.
Marjan
één maand geleden
Toon reactie salon...
Weer helemaal beter, dank zij de klankschaalhealing. Ann MarieChristine kan zeer goed intunen op wat je blokkeert, welke organen minder goed hun werk doen.Ze heeft de gave intuïtitief de juiste instrumenten te gebruiken om meer energie te kunnen laten stromen.Ik ben enorm gebaad bij deze holistische enegetische benadering. Good flow!thx
Sonja
één maand geleden
Zalige massage door boeiende dame ,je verveelt je niet kom zeker nog eens terug
Luc
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Luc
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bron Van Vreugde
Vrasenestraat 109
9100 Sint-Niklaas

Bron Van Vreugde in Sint-Niklaas is een centrum voor massage, relaxatie, healing, persoonlijke groei en natuurlijk vreugde. Ann Marie luistert graag naar jou unieke verhaal en biedt je op lichamelijk en geestelijk vlak ondersteuning middels massages, klank- en energiewerk en oorkaarsbehandelingen. De exotische klanken van de klankschalen en oceandrums maken een bezoek tot een echte belevenis en middels coaching helpt Ann Marie jou bij het vinden van nieuwe inzichten in het leven. Hierdoor leer je om je angsten los te laten en krijg je meer rust in je hoofd én lijf. Wanneer je tijd en aandacht uittrekt voor jezelf, merk je dat je beter in je vel zit. Ann Marie helpt jou hier dan ook graag bij.

Let op: in het salon kan niet met Bancontact worden betaald. Het salon bevindt zich op de 1e etage en er is geen lift aanwezig.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0012:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt