Boutique Coiffure

Mechelsesteenweg 79, 2018 Antwerpen
4,8
120 reviews
Mechelsesteenweg 79, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen

Reviews

4,8
120 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Yelena is altijd super vriendelijk, stelt je op je gemak, biedt je iets te drinken aan en doet haar werk heel goed. Fijn salon met alleen maar vriendelijke mensen! Je vertrekt altijd met een fijn gevoel. Vast en zeker een aanrader!!!
Fadoua
2 dagen geleden
Dit is een no go . De dame die nagels zet irriteert zich constant en heeft een onaangename werkhouding. “je beweegt teveel “ “ u hand erin” bij de uv lamp “wel sorry je moet leren klant vriendelijk te zijn. Inrichting laat te wensen over kortom niet wat ik had verwacht. En zeker geen ontspannend welness momentje. De dame vond het precies ook raar ik vroeg om mijn nagels te vijlen wat eigenlijk vanzelfsprekend is bij een manicure. Jammer .
Anoniem
3 dagen geleden
Toon reactie salon...
Net zoals vorige keer zeer tevreden van het totaalpakket! Heel mooie gellak, met zorg en oog voor detail. Vlotte babbel en goede zorg voor de klant: jas aannemen, begeleiden van en naar de deur, drankje aanbieden. Het zit in de kleine dingen en die kleine dingen zijn piekfijn in orde hier.
Khany Evelien Geerts
5 dagen geleden
Eline
7 dagen geleden
Altijd perfect in orde! Aan te raden :)
Alicia Albers
10 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Boutique Coiffure
Mechelsesteenweg 79
2018 Antwerpen

Bij Boutique Coiffure kan je terecht voor hand- en voetverzorging en ontharingen. De salonnaam is zo gek nog niet, want dit salon vind je in een kapperszaak in het centrum van Antwerpen. Yelena is vaardig met het zetten van gel- en acrylnagels en gellak, maar daarnaast verzorgt ze manicures, pedicures en ontharingen. Breid je gelnagels eens uit met nail art als je met je nagels de show wilt stelen. Yelena helpt je graag aan matzwarte nagels of ga voor versiersels zoals strass-steentjes, glittertips of een 'marble effect' voor een extra feestelijk effect. Het salon is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Nagelstudio's in de buurt