Ontharingssalons in de buurt

Bonita Ice Laser Deurne

Bischoppenhoflaan 290, Deurne, 2100

Sorry, Bonita Ice Laser Deurne is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

KIKI's Beauty Salon

93 reviews
Jezusstraat 31 , 2000 Antwerpen

Lazeo - Anvers

3 reviews
Frankrijklei 26, Anvers, 2000

Brasilian Wax

710 reviews
Vredestraat 54/1, Berchem, 2600 Antwerpen

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,9
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super lieve vrouw. Geeft duidelijke uitleg en stelt de juiste vragen. Waardoor ik gelijk vertrouwen kreeg in haar en de behandeling. Niet te vergelijken met andere ervaringen elders voor een laserbehandeling. Plus enorm betaalbaar.
Super goeie behandeling. Al 2 keer geweest en super tevreden van het resultaat. Snel en pijnloos. Zeker een aanrader🤗🤗🤗
Rend is een zeer professionele dame met oog op detail. Je kan er gezellig mee praten, staat paraat om je vragen te beantwoorden! Ik heb lang gezocht naar een goede salon met de juiste resultaten en ik moet zeggen... na mijn eerste sessie heb ik al heel wat minder haargroei! Topper!
Geweldig 😍 Heel erg blij met mijn lichaamlaserbehandeling. Met deze ici laser voel ik geen enkel pijn en na de eerste sessie merk ik een verschil. Bonita ici laser is zeker een aanrader!
Een warme welkom door een dame met de juiste kennis. Prijs en kwaliteit zeker in verhouding. De laserbehanling was pijnloos en met directe resultaat na een week al. Mij hebben ze zeker als vaste klant erbij gekregen.
Toon meer reviews...

Over

Bonita Ice Laser Deurne
Bischoppenhoflaan 290
2100 Deurne

Bij Bonita Ice Laser Deurne in Deurne kun je terecht voor al je nodige ontharingsbehandelingen door middel van laserontharing. Middels laserontharing wordt er gefocust op het vernietigen van het complete haarzakje, waardoor je na een aantal sessies nooit meer last zult hebben van ongewenste haartjes. In de salon wordt gebruikgemaakt van een ICE laser, waardoor je slechts 3 tot 5 sessies nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Kortom: hier ben je voor definitieve ontharing aan het goede adres.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
09:0020:00