Bischoppenhoflaan 290, Deurne, 2100
Vandaag open: 09:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Super lieve vrouw. Geeft duidelijke uitleg en stelt de juiste vragen. Waardoor ik gelijk vertrouwen kreeg in haar en de behandeling. Niet te vergelijken met andere ervaringen elders voor een laserbehandeling. Plus enorm betaalbaar.
Super goeie behandeling. Al 2 keer geweest en super tevreden van het resultaat. Snel en pijnloos. Zeker een aanrader🤗🤗🤗
Rend is een zeer professionele dame met oog op detail. Je kan er gezellig mee praten, staat paraat om je vragen te beantwoorden! Ik heb lang gezocht naar een goede salon met de juiste resultaten en ik moet zeggen... na mijn eerste sessie heb ik al heel wat minder haargroei! Topper!
Geweldig 😍 Heel erg blij met mijn lichaamlaserbehandeling. Met deze ici laser voel ik geen enkel pijn en na de eerste sessie merk ik een verschil. Bonita ici laser is zeker een aanrader!
Een warme welkom door een dame met de juiste kennis. Prijs en kwaliteit zeker in verhouding. De laserbehanling was pijnloos en met directe resultaat na een week al. Mij hebben ze zeker als vaste klant erbij gekregen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rand
Schoonheidsspecialiste

Over

Welkom iedereen! Ik ben Rand en startte samen met mijn zus Bonita Ice Laser. Een tijdje terug besloot ik me te specialiseren in Diode laser ontharing ofwel koude laser. Ik ben sinds 2015 een schoonheidsspecialiste. Vandaar deze interesse. Apparaat dat we gebruiken beschikt over een medical device certificaat! Na drie sessies ben je zo goed als haarvrij. We heten jullie allemaal van harte welkom. Tot binnenkort!

Behandelingen

Ontharen

Portfolio

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Alleen volwassenen

Over

Bonita Ice Laser Deurne
Bischoppenhoflaan 290
2100 Deurne

Bij Bonita Ice Laser Deurne in Deurne kun je terecht voor al je nodige ontharingsbehandelingen door middel van laserontharing. Middels laserontharing wordt er gefocust op het vernietigen van het complete haarzakje, waardoor je na een aantal sessies nooit meer last zult hebben van ongewenste haartjes. In de salon wordt gebruikgemaakt van een ICE laser, waardoor je slechts 3 tot 5 sessies nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Kortom: hier ben je voor definitieve ontharing aan het goede adres.

MaMaandag
09:0020:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
09:0020:00

Ontharingssalons in de buurt