Bliss Hair & Glam

4,0
153 reviews
Tiensesteenweg 91, Leuven, 3010
Vandaag open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,0
153 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
I really like this salon but they really should not be charging what they are. The treatment lasted 40 minutes for a new set and my eyelashes were twisted and had completely fallen out after 4 days. Unfortunately my natural eyelashes were also damaged. Ive gotten my eyelashes done many times and this must have been one of the worst. They are friendly and I feel bad for saying this but for the quality they should be charging 45 euros max for a new set or not doing them at all.
Had afspraak voor balayage om 10u.. deze betaald op voorhand. Tijd moeten wachten. Na 30 min komen ze mij zeggen dat ze geen balayage kunnen zetten omdat ze mij verkeerd geboekt hadden ..! Plus kreeg ik te horen dat de prijs via treatwell niet de juiste prijs is . Kreeg een enorme hoge prijs te horen van balayage dat ik nog in geen enkel kapsalon moest betalen. Ze mogen mijn geld terug geven ! En geen proper kapsalon.... Nooit meer !!!!
Ik ben hier super ontvangen als klant en de kapster deed het geweldig dank u wel
Ik heb een groot stuk van mijn haren laten knippen door Jamilla. Hierna kreeg ik echt van iedereen complimenten dat het er zo mooi uitzag en veel beter was dan dat lange haar. Jamilla dacht er ook aan om me een koffietje aan te bieden, zeer lief.
Bij aankomst was mijn afspraak niet terug te vinden, hoewel deze betaald was. Uiteindelijk was de afspraak wel gevonden maar moest ik wachten. Een andere dame bood dan aan om de puntjes van mijn haar te knippen (ik nam aan als geste), maar neen hoor. Daar hebben ze me nog 45 euro voor aangerekend. De behandeling zelf was matig en zeker een half uur korter dan voorzien. De oorkaarsen waarvan ik dacht dat ze inbegrepen waren.. helaas 30 euro extra! Dus 160 in totaal voor een slechte service!!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Farah
Eigenares
4.1
71 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Farah

Vriendelijk9
Lana
4.8
8 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Over

Bliss Hair & Glam
Tiensesteenweg 91
3010 Leuven

Bliss Hair & Glam in Kessel-Lo te Leuven is dé advieskapper waar je terechtkan voor je snit, (ammoniakvrije) kleuring of sun-kissed balayage. Werk je coupe af met bijvoorbeeld een brushing voor de perfecte finishing. Aan vakkennis ontbreekt het hier zeker niet, want Farah en Karine laten zich meerdere malen per jaar bijscholen. Zo kunnen ze jou continu voorzien van kwaliteitsbehandelingen. Je kan hier verder ook terecht voor wimper- en nagelbehandelingen en duik ook eens onder de zonnebank voor je momentje van relaxatie. De producten uit de verzorgingslijn van Davines bestaan uit natuurlijke en 100% duurzame ingrediënten en deze zijn tevens dierproefvrij.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
08:0016:30
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt