Bio-Esthetiek Chantal

Kantonstraat 17, 9320 Nieuwerkerken
5,0
3 reviews
Kantonstraat 17, 9320 Nieuwerkerken

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
3 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer vriendelijke ontvangst - super professioneel en respectvol. Chantal houdt van haar werk.
Dinah
één maand geleden
Kwaliteitsvolle producten, een moment van totale ontspanning, een hemelse ervaring waardoor je er stralend uitziet als je buitengaat, geef je dan over aan de ervaren handen van Chantal en je beleeft het allemaal.
Ann
één jaar geleden
Een hartelijke ontvangst door gastvrouw Chantal waarbij je onmiddellijk op je gemak bent en je kan overgeven aan een ontspannende behandeling. Je voelt je herboren erna. Ze houdt ook rekening hoe die dag je gezicht aanvoelt en behandelt met de passende producten en stijl. Een aanrader!
Claire De Mol
één jaar geleden

Over

Bio-Esthetiek Chantal
Kantonstraat 17
9320 Nieuwerkerken

Bij Bio-Esthetiek Chantal te Nieuwerkerken kom je binnen in een gezellig huiselijke, rustige sfeer. Chantal is er voor jouw gelaatsverzorgingen en epilaties. Bij de gelaatsverzorgingen gebruikt Chantal Belgische natuurproducten. Je geniet van een 100% plantaardige verzorging. Je zal dus geen parabenen, paraffine of bijvoorbeeld de stofjes SLES of SLS terugvinden in de producten. SLES en SLS zijn schuimende bestanddelen of sulfaten die je huid eigenlijk erg uitdrogen en irriteren, oei! Wat je wel in 75 tot 90 minuten zal ervaren, is pure verwennerij met de kracht van de natuur. Bijzonder aan Bio-Esthetiek Chantal is dat Chantal de gelaatsbehandelingen start met een cranio-sacrale behandeling van de rug, voeten en schouders. Bij deze vorm van ontspanningstherapie worden handen lichtjes op je lichaam geplaatst zodat je volledig tot rust komt en jouw gelaatsverzorging optimaal haar werk kan doen.

Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt