Beautysalon Evita

Ten Edestraat 105 , 9810 Eke, Nazareth
Ten Edestraat 105 , 9810 Eke, Nazareth

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Evita kan ontvangen en heeft oog voor alle details. Ik was met mijn dochterje mee, geen probleem Evita heeft ervoor gezorgd zonder dat ik iets vroeg, dat mijn kleine Margaux zich kon bezighouden. Zelfs met een meisje van 2 jaar is het fijn om naar Evita Beauty Salon te gaan. Volgende keer ga ik voor een massage. Heb een 5 minuten gekregen om te ontspannen en beeld mij al in hoe een volledige uur zal zijn. La vie est belle, la vie en rose, Evita!!! Dank u.
Zeer goede behandeling, zoals altijd!
Mijn meisje van 3 jaar heeft onverwachts een pedicure gevraagd & Evita heeft dat met veel liefde gedaan!!! Onvoorstelbaar, mooi gedaan zoals altijd en zo flexiebel. Mijn dochter verteld het nu nog aan iedereen dat haar nageltjes gelakt zijn door Evita. Ik ook, bravo aan Evita om zo klant gericht te zijn. Top service!!!
I have been going to Evita for a year now for my monthly waxing session and I have always been pleased with the results. Clean and very friendly. I highly recommend her.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Evita
5.0
53 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Over

Beautysalon Evita
Ten Edestraat 105
9810 Eke, Nazareth

Bij Beautysalon Evita in Eke kan u zich heerlijk laten verzorgen. Van manicure, pedicure en wimperlifting tot fijne gelaatsverzorgingen en relaxerende lichaamsmassage. Met het merk Hydro Peptide, gemaakt met natuurlijke extracten in combinatie met peptiden en stamcellen richt Beautysalon Evita zich tot elk huidtype, van acné huid tot versteviging van de huid.

Met jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering en versteviging ben je zeker van een optimaal resultaat. Bij deze salon staat aandacht voor de klant centraal en zal Evita er alles aan doen om uw wensen waar te maken.

MaMaandag
08:0018:00
DiDinsdag
08:0018:00
WoWoensdag
08:0012:00
DoDonderdag
08:0018:00
VrVrijdag
08:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt