De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Ik kom hier nu al een paar jaar. Echt een aanrader
Ik heb in mijn leven al zoveel wimperstylistes gehad en geen een kan tippen aan deze vrouw , ze gaat continu opleidingen volgen , ze kijkt wat beste is voor je eigen wimper , ze is op puntje na een perfectionist het is niet alleen haar werk het is ook haar passie . Ik blijf waar ik ben . In een woord ‘ perfect ‘ Ik raad het iedereen aan die nog een schoonheidspecialiste zoekt voor dergelijke behandelingen .
Ik ben klant bij Daisy die een absoluut begrip is op het vlak van lash extensions. Heb voordien een aantal keren bij Lash Bar in Londen geweest, maar het resultaat en de hele ervaring, persoonlijke begeleiding die Daisy biedt zijn vele malen beter! Ik ben een grote fan van Daisy en haar salon. Ze heeft bovendien ook mijn wenkbrauwen gedaan (microblading) en daar ben ik ook uiterst tevreden over. Een gepersonaliseerde aanpak , hoge-kwaliteitproducten en een goedlachse, ervaren eigenares. Doe zo verder!
Bij Daisy gaan word je steeds mooier bij het buitengaan... niet alleen de behandeling op zelf is altijd in orde met alle comfort maar de voor service is ook altijd top...ze wil namelijk op en top persoonlijk resultaat
De allerbeste verzorging door de allerliefste ... elke dag een complimentje krijgen, welke vrouw wil dat niet? Zij zorgen daarvoor!!! Een echte aanrader voor al wie mooi wil zijn!