Beauty Center Elysee

Charlottalei 44, 2018 Antwerpen
4,7
49 reviews
Charlottalei 44, 2018 Antwerpen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
49 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Kinia
17 dagen geleden
Goede consultatie gekregen over mijn probleem huid, een heel plan opgesteld hoe we dit nu gaan aanpakken. Kan niet wachten voor mijn eerste facial, nl. een dieptereiniging. Bedankt!
Charlotte
23 dagen geleden
Al een jaar ga ik langs bij Leen omdat ik last heb van acné in combinatie met een zeer gevoelige huid. Sinds de behandelingen is mijn huid dan ook enorm verbeterd en sterker geworden. Leen haar grote kennis van producten en haar jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat ik steeds goed geholpen wordt en altijd een beetje bijgestuurd wordt naargelang het seizoen en de behoefte van mijn huid op dat moment. Ik kijk dan ook elke keer met plezier uit naar mijn volgende afspraak!
Ellen Ruymen
één maand geleden
mijn gelaat was al maanden in zijn ergste staat en wist niet meer wat ik ermee moest doen. Ben zelfs naar de dermatologist gegaan maar die waren niet echt helpvol. Heb dan beauty center Elysee gezien en na 1 (!!) behandeling was mijn gelaat na 2 weken helemaal terug naar zijn orginele staat! Het is al 5 maanden geleden en mijn gelaat blijft gloeien en is helemaal puist vrij dankzij de profesionele producten die Leen te bieden heeft in haar beauty center. Om duidelijk te zijn, ik had nooit acne op mijn gelaat maar af en toe kwam er wel een puist of twee er op, groot en irriterend. Niet meer gebeurt sinds mijn behandelingen bij Leen in combinatie met de producten! Ik raad beauty center elysee 101% aan! Het is proper, profesioneel en meest belangrijk — je krijgt resultaten!
Carolyn
één maand geleden
Leen is een zeer professionele dame! Ze maakt eerst een grondige analyse van je huidtype. Op basis hiervan gebruikt ze aangepaste producten en methodes. Leen is zeer deskundig en gaat nauwkeurig en grondig tewerk. Ze is qua technieken ook zeer up-to date. Ik heb een zeer fragiele huid die in slechte shape was toen ik voor het eerst bij Beauty Center Elysee aankwam. Dankzij de juiste behandelingen en het advies van Leen is mijn huid terug gezond, zuiver en vitaal. Als het op Skincare aankomt, ben je bij Beauty Center Elysee in goede handen! Een aanrader!
Marijke
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Center Elysee
Charlottalei 44
2018 Antwerpen

Aan de Charlottalei in Antwerpen is Beautycenter Elysée gevestigd. Leen is de eigenaresse van het salon en heeft na het behalen van haar diploma van verpleegkundige gekozen om zich bij te laten scholen als schoonheidsspecialiste. Zij is gespecialiseerd in huidverbetering. Van acne en anti-aging tot vet- en cellulitis behandelingen. Ze kiest een persoonlijke aanpak bij elke klant en elk probleem. Het salon biedt een goed evenwicht in kwaliteitsvolle verzorging en een moment van relaxatie. Zodat jij met een verzorgd uiterlijk en een ontspannen gevoel naar buiten stapt.

Maandag
12:0021:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Huidklinieken in de buurt