Beau-Belle's Beauty Bar

Kerrebroek 112, Nevele, 9800

Sorry, Beau-Belle's Beauty Bar is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Blade and Beard

156 reviews
Noordstraat 23, 9000 Gent

Goldhair you & me

33 reviews
197 Brusselsesteenweg, 9050 Gent

Studio PJ

33 reviews
François Laurentplein 3 , 9000 Gent

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,9
346 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Bedankt voor de jaren uitstekende en aangename behandeling.
Zelfs als je niet goed weet wat je wilt, geeft Elke je goeie tips en kan ze goed inschatten waar je naar op zoek bent. Ik ben nu al twee keer geweest om mijn haar te laten knippen en zou nog steeds graag teruggaan.
Top kapster
Elke heeft mijn trouwdag nog meer bijzonder gemaakt. Mijn opsteekkapsel was prachtig en helemaal op maat van mij. Elke kon me adviseren waar ik het nodig had, zonder opdringerig te zijn. Ik heb zeer veel complimenten gekregen over mijn haar! Daarnaast is elke een zeer fijne kapster die zowel professioneel als aangenaam is. Ik voelde me welkom en warm onthaald. Elke, dikke dikke dikke merci voor het kapsel en mijn dag nog specialer te maken!! ✨
Supertevreden👍👍
Toon meer reviews...

Over

Beau-Belle's Beauty Bar
Kerrebroek 112
9800 Nevele

In Deinze bij Nevele vind je Beau-Belle's Beauty Bar. Je bent hier aan het juiste adres voor knip- en kleurbehandelingen, een keratinebehandeling en het plaatsen van extensions.

Elke is de eigenares van dit salon en heeft meer dan 10 jaar ervaring. Elke is gepassioneerd en neemt de tijd voor alle behandelingen. Knip- en kleurbehandelingen zijn Elke's specialiteit maar je kan in dit salon ook terecht voor een wimperlift, make-up of het epileren van je wenkbrauwen. Vrouwen, mannen en kinderen zijn welkom in het salon.

Handig om te weten: je kan in dit salon contant , mobiel of met bancontact betalen en je kan je wagen gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0016:00
DoDonderdag
09:0016:00
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten