Adelardusstraat 14, Sint-Truiden, 3800

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
6 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
Fijne behandeling. Relax
Toon reactie salon...
Rustgevende omgeving
Toon reactie salon...
Heel rustgevende omgeving en behandeling. Alle hygienische richtlijnen werden heel goed opgevolgd. Wel spijtig, achteraf merkte ik pas dat er wel heel wat product van de gelaatsverzorging in mijn haar was blijven plakken.
Toon reactie salon...
Pascale is een zeer lieve en aangename persoon. Ze heeft heel stevige gouden handen waar ik van hou, ook haar bewegingen tijdens de behandeling zijn zeer rustig waardoor ik in een zeer diepe ontspanning kwam. Super dankjewel daarvoor want dat gebeurt niet gauw. Je bent de beste! xxx
Toon reactie salon...
Dit is echt een plaats waar ik helemaal tot rust kon komen. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo een holistische gezichtsbehandeling liet doen, maar dit raad ik echt iedereen wel aan. Vooral omdat het zoveel verder ging dan alleen maar mijn huid te laten verbeteren,het werkte op een nog dieper niveau, op mijn innerlijke en dat voelde ik. Ik had meer energie en ik straalde. Ik voelde me herbronnen. Ook de producten zijn fantastisch waarmee ze werkt. Puur natuur. Dank je, ik kom terug.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Pascale

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Ayur Beauty & Health
Adelardusstraat 14
3800 Sint-Truiden

Bij schoonheidssalon Ayur Beauty & Health in Sint-Truiden kan je terecht voor gelaatsbehandelingen, massages en voetbehandelingen.

Voor eigenares Pascale staat een holistische en Ayurvedische benadering centraal. Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’, oftewel ‘heel’. Deze behandelingen gaan er vanuit dat zowel lichaam als geest de mens tot één geheel vormen. Pascale gelooft dan ook dat de huid een spiegel is van de innerlijke gezondheid. Tevens staat aromatherapie centraal in haar salon. Er wordt gebruik gemaakt van producten van Lakshmi, deze producten zijn ecologisch en biologisch.

Handig om te weten: je kan in het salon alleen met cash betalen.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
09:3014:00
Producten gebruikt in dit salon

Schoonheidssalons in de buurt