Atelier Rebul Antwerpen

Korte Gasthuisstraat 2, 2000 Antwerpen. Onderdeel van Atelier Rebul.
5,0
4 reviews
Korte Gasthuisstraat 2, 2000 Antwerpen. Onderdeel van Atelier Rebul.

Alle behandelingen

Reviews

5,0
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hele fijne sfeer in mooie salon met heel comfortabele ligstoel! Lisa heeft zeer geduldig en deskundig mijn wenkbrauwen en wimperlift gedaan. Nog nooit zo’n mooi resultaat gehad, dus kom zeker volgende keer terug!
Noortje
5 dagen geleden
Ik kwam een kijkje nemen naar de verschillende producten die de winkel te bieden heeft. Hierbij werd ik meteen vriendelijk verder geholpen door de medewerkster die aanwezig was in de winkel. Ik kreeg een duidelijke en volledige uitleg, mocht alle producten die ik wenste beter te leren kennen eens ruiken en testen aan de hand van staaltjes, en ik kreeg zelfs enkele staaltjes mee op het einde van mijn bezoek. Ondertussen heb ik al enkele producten van Atelier Rebul aangekocht wegens de goede kwaliteit, en er zullen zeker nog vele aankopen volgen. Een grote aanrader!
Laura Mariën
6 dagen geleden
Fijne behandeling door Lisa.
Magda
9 dagen geleden
FANTASTISCH
Wouters
14 dagen geleden

Over

Atelier Rebul Antwerpen
Korte Gasthuisstraat 2
2000 Antwerpen

Atelier Rebul in Antwerpen is een fijne salon waar je terechtkan voor gelaatsverzorging en ontspanning. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1895 is er in de loop der jaren veel onderzoek gedaan naar de juiste verzorging voor elk huidtype. Je kan dan ook een professionele behandeling verwachten die volledig is aangepast aan jouw huidwensen en -behoeftes. In de gebruikte producten zitten geen parabenen of minerale oliën en ze worden bovendien niet op dieren getest. Je kan dus genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft om jouw huid weer te doen stralen. Als finishing touch is het mogelijk om je wimpers of wenkbrauwen te laten verven.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt