Angels Nails Spa & body

Diksmuidelaan 170, 2600 Berchem
4,4
32 reviews
Diksmuidelaan 170, 2600 Berchem

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,4
32 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Op het eerste zicht ziet het er een mooi en proper salon uit. Maar de kamer om in te waxen is ronduit rampzalig. De vloer vinyl werd eruit gehaald en lag opgeplooid in een hoekje. De vloer daaronder was super vies en daar moest ik met mijn blote voeten op staan.. Het waxen zelf : de wax was vaak te heet als ik dit dat zei kreeg ik als reactie ‘ja warm’ er werd niet geblazen of gewapperd dat moest ik zelf doen. Vaak wachtte ze niet lang genoeg alvorens de wax te verwijderen wat zeer pijnlijk was. Ik hing letterlijk vol zelfs mijn benen met wax. Er stonden nog veel haartjes en ik werd vol met wax naar huis gestuurd... ik wax regelmatig maar dit NOOIT MEER.
Anoniem
4 dagen geleden
Safiye
3 maanden geleden
Laure
3 maanden geleden
Sarah
3 maanden geleden
Was op het moment wel goed, maar keek de dag erna en er stonden nog onder beide oksels wat haartjes die makkelijk weg konden genomen worden met de pincet. Ik vond 15 euro wel ook duur. Ergens anders is het 10 euro en is beter gedaan!
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Angels Nails Spa & body
Diksmuidelaan 170
2600 Berchem

In hartje Berchem vind je beautysalon Angels Nails Spa & body. Je kan hier niet alleen terecht voor diverse gelaatsverzorgingen, maar je kan hier ook heen als je last hebt van overtollige haargroei. Bij dit salon zijn alleen vrouwen welkom en hier kan je je volledige lichaam - of een gedeelte daarvan - laten ontharen. Om je beautybehandeling helemaal af te maken, kan je hier ook je visagie of nagels laten doen. Denk hierbij aan een manicure, pedicure, gellak of gel- of acrylnagels. Het salon is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Handig om te weten: je kan gratis voor de deur parkeren en er is een bushalte in de buurt.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0013:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt