Bosuil 77, Antwerpen, 2100
Thuissalon
Morgen open: 09:00 - 18:00
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,9
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kan verwachten bij elke salon.
veyr nixe lady did her job very well
Amazing woman with a lot of humor, i was comfortable from start till finish :)
Toon reactie salon...
top, zoals gewoonlijk!
Toon reactie salon...
Niets op aan te merken. Je voelt je op je gemak
Super vriendelijke lieve dame en zeer professionele uitleg en apparatuur Alles is top !
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Alice
schoonheidsspecialiste
5.0
8 reviews

Over

Ik heb gemerkt dat sommige mensen een stigma hebben om niet naar een salon in iemands huis te gaan.  Sommige nieuwere klanten hebben gemeld dat, als ze niet waren doorverwezen door iemand die ze vertrouwden, ze niet zouden zijn binnengekomen alleen omdat mijn salon in mijn huis is. Hieronder vindt u een lijst met voordelen voor klanten om naar een salon aan huis te komen: 1. Elke klant krijgt één op één met mij mee. De klant kan zich nooit gehaast voelen.  Bij Ada Concept realiseer ik me dat je voor mijn tijd betaalt en dus neem ik met elke klant de tijd, beantwoord alle vragen. 2. De omgeving is erg ontspannend in een salon aan huis.  In sommige salons staan rijen stylisten naast elkaar met nauwelijks elleboogruimte en het geluid van veel gesprekken en föhns kan vervelend en stressvol worden.  Ik heb veel klanten laten reageren op het feit dat Ada Concept erg rustig en vredig is. 3.Minder overheadkosten.  Dit klinkt misschien als een voordeel voor de eigenaar, maar met minder overheadkosten ben ik in staat om mijn prijzen laag te houden en maandelijkse specials te draaien. 4.Er is hier geen oordeel.  In het verleden heb ik enkele klanten laten vertellen dat ze geïntimideerd waren om andere salons binnen te lopen omdat ze het gevoel hadden dat ze perfect gekleed moesten zijn, in volledige make-up moesten zijn, en hun haar al gestyled moesten hebben.  Bij Ada Concept ziet niemand anders dan ik jou. 5.Klanten krijgen nog steeds alle extra's en professionaliteit van een "echte salon".Ik heb een professioneel certificaat diode laser. Er zijn tussen de 6-12 behandelingen nodig, afhankelijk van hoe het haar van elke persoon reageert op de behandeling. Er is niet een laser op de markt die het haar minder sessie vernietigt. Dat is alleen marketing en het haar komt over een paar maanden terug.Ik werk met een van de beste en meest huidvriendelijke machines op de markt voor laserontharing,gefabriceerd in de Nederland.Ik houd rekening met medische aandoeningen zoals hormoonproblemen en heb zeer goede resultaten. 6.De hygiëne is erg belangrijk. Ik neem de tijd om alles op te ruimen. 7.Er is een gratis parkeerplaats voor het gebouw en de betaling is UITSLUITEND cash(contant).Het wordt voorschot gevraagd voor de tweede sessie. Hopelijk heb ik klanten die overwegen om naar Ada Concept te komen wat dingen gegeven om over na te denken als het gaat om salons aan huis

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Ada Concept
Bosuil 77
2100 Antwerpen

In Deurne vind je ontharingssalon Ada Concept. Je kan hier terecht voor laserontharen. Dit is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van één golflengte licht.

Eigenares Alice werkt professioneel en heeft veel passie voor haar werk. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan in dit salon centraal. Alice is pas tevreden als jij dat ook bent. In dit salon wordt gewerkt met een diode laser. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Goed om te weten: je kan hier alleen cash betalen en je kan gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0012:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
11:0020:00

Thuissalons in de buurt