Terug naar de salon:
een update over de heropening

De overheid heeft aangekondigd dat salons de deuren vanaf 13 februari kunnen heropenen. Hoe gaat het er in de salons uitzien? Maatregelen voor voldoende afstand zijn nog steeds van kracht, net als de extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en de limieten voor het aantal mensen dat tegelijkertijd in de salon mag zijn. Je moet er ook voor zorgen dat je een afspraak hebt gemaakt, want behandelingen zonder afspraak zijn momenteel verboden. Online boeken is de beste manier om een plek in de salon te verzekeren (je kunt tot drie maanden van tevoren via Treatwell boeken). Wacht niet te lang, de agenda's van onze partners raken snel vol. We blijven nauw samenwerken met onze salonpartners om advies en begeleiding te delen over gezondheid, veiligheid en welzijn.
Dit is hoe jij kunt helpen:

Goed nieuws verspreidt zich snel. Daardoor vullen de agenda's van salons zich in hoog tempo. Wij raden je aan zo snel mogelijk te boeken. Indien je een afspraak moet afzeggen, kun je deze eenvoudig verzetten via Treatwell. De salon zal je dankbaar zijn!

We blijven nauw samenwerken met onze salonpartners om advies en begeleiding te delen over gezondheid, veiligheid en welzijn.
Hier lees je hoe jij kunt helpen:
  1. Salons hanteren maatregelen om afstand te houden, waardoor het aantal klanten dat tegelijkertijd in de salon mag zijn, beperkt is. Ook spontante behandelingen (walk-ins) zijn hierdoor niet mogelijk. Zorg dat je van tevoren boekt om een ​​afspraak te maken.
  2. Was en reinig je handen om de verspreiding van bacteriën te voorkomen. Probeer dit te doen voor je in de salon arriveert, en nogmaals zodra je binnen bent (indien mogelijk). Vergeet de regel van 20 seconden wassen niet, om schone handen te garanderen.
  3. Wanneer je je onwel voelt, recentelijk ziek bent geweest of in contact bent geweest met iemand waarvan is bevestigd dat hij/zij COVID-19 heeft, ga dan niet naar je afspraak. Maak je geen zorgen, verzetten is eenvoudig (zelfs als je vooraf hebt betaald). Je vindt een link om je afspraak opnieuw in te plannen in de bevestigingsmail van je boeking of in 'Mijn boekingen' in de app.
  4. Hoewel een hereniging met je stylist of expert heel fijn is, vermijd je knuffelen, handen schudden en ander fysiek contact dat niet nodig is in de salon. Houd, waar mogelijk, voldoende afstand.
  5. Betaal de behandeling vooraf (tijdens het boeken), zodat je het contact met oppervlakken in de salon beperkt. Contactloze kaartbetalingen zijn een andere manier om contact te minimaliseren.
  6. Salonpartners kunnen besluiten de deuren open te laten om te voorkomen dat klanten het handvat aanraken (en dus bacteriën verspreiden). Indien de deuren open zijn wanneer je arriveert, is dat waarschijnlijk intentioneel. Vraag het voor de zekerheid als je twijfelt.
  7. We raden je aan iets te drinken mee te nemen naar de afspraak (een fles water of koffie van een zaakje in de buurt), om het gebruik van de bekers in de salon te vermijden.
  8. Als je het advies hebt gekregen een ​​mondmasker te dragen, vergeet deze niet mee te nemen.
Laatste update: 11/02/2021