Profitez de 10€ de remise lors de votre première réservation via l'application
Entrez le code APP10 lors du paiement
Download our free app.
Connexion en cours, merci de patienter...
Vous êtes connecté
S'identifier
Filtres
Filtrer...
Trier par
Trier par

Massage à Heverlee, Louvain

Localisation
Distance
Filtrer les résultats de la recherche
Fait
Nous avons trouvé 7 salons
Trier par
Trier par

Les résultats comprennent: Salons de Massage

Therapeutische massages

Infos
4.7 36 avis
Bij Therapeutische massages kan je 7 dagen per week terecht voor diverse relaxerende massages. Eigenares Bea voelt precies aan wat jouw lichaam nodig heeft en past daar haar massages volledig op aan. Geniet van een goede kleipakking voor het gehele lichaam, welke niet alleen ontspannend, maar ook zuiverend werkt voor de huid. Wil je nog even nagenieten van de relaxatie? Het salon ligt nabij het Jezuietenpark, waar je nadien nog een heerlijke wandeling kan maken. Let op: in het salon kan niet met bancontact worden betaald.
Ontspanningsmassage
30 min - 1 u 30 min
À partir de 30 €
Dieptemassage - deep tissue massage
30 min - 1 u 30 min
À partir de 30 €
Zwangerschapsmassage
30 min - 1 u 30 min
À partir de 30 €
Tous les services…

L'Artisty

Infos
4.7 109 avis
Bij nagel- en beautysalon L’Artisty in Heverlee kun je terecht voor goede behandelingen. Boek bijvoorbeeld een harsbehandeling om je van je ongewenste haartjes af te helpen of boek een manicure of pedicure voor verzorgde handen en voeten. Daarnaast kun je bij eigenares Lotte ook terecht voor goede gelaatsverzorgingen. Na een behandeling zal je huid weer helemaal in topconditie zijn. Rond je bezoek af met een ontspannende massage zodat je ontspannen én op je mooist het salon weer verlaat. Kom je met de auto? Dan kan je gratis voor de deur parkeren. Handig om te weten: in dit salon is het ook mogelijk om met de Bancontact-app te betalen.
Volledige lichaamsmassage
45 min
35 €
Gelaatsmassage
15 min
10 €
Rug- en nekmassage
20 min
15 €
Tous les services…

The Golden Tree

Infos
4.7 32 avis   Période creuse
Heb je last van onrust en stress en wil je hier graag van af? Bij The Golden Tree heb je de mogelijkheid om tot jezelf te komen en de harmonie tussen lichaam en geest terug te vinden. Met behulp van diverse massages en soundhealing kunnen zowel fysieke, psychische als emotionele klachten worden verminderd of verholpen. In dit salon kom je volledig tot rust zonder afgeleid te worden door prikkels om je heen. Een bezoek aan dit salon geeft je innerlijke rust een boost en zorgt voor volledige ontspanning.
Ontspanningsmassage
1 u - 1 u 30 min
Économisez jusqu'à 25% À partir de 45 €
Zwangerschapsmassage
1 u - 1 u 30 min
Économisez jusqu'à 25% À partir de 45 €
Anti-stressmassage
1 u - 1 u 30 min
Économisez jusqu'à 25% À partir de 45 €
Tous les services…

Dakini

Infos
4.8 19 avis
Weet je even niet welke kant je op moet in het leven? Wel eens aan een coach gedacht om inzicht te krijgen over hoe je in elkaar zit? Dakini op de Tervuursesteenweg 72a in Bertem biedt coaching, reflexologie en reiki aan. De missie van Dakini is jouw gids te zijn zodat je koers houdt in wat voor jou belangrijk is. Hier brengen ze lichaam, geest en ziel in balans zodat jij en je leven weer kunnen stromen. Let op! Het adres van Dakini is Tervuursesteenweg 72a in Bertem. Om het juiste adres op Google Maps op te zoeken geef je Tervuursesteenweg 74, 3060 Bertem in. Bij invoering van 72a wordt een verkeerde locatie weergegeven op Google Maps.
Fertitileitsreflexologie
1 u
50 €
Voetreflexologie
1 u
50 €
Zwangerschapsreflexologie
1 u
50 €
Tous les services…

Zachte Zorg

Infos
4.9 19 avis
Zachte Zorg is een omvattende benaming voor het geheel van behandelingen die Ivette aanbiedt in haar praktijk aan de Lodewijk De Vochtlaan in Heverlee. Ivette, verpleegkundige van opleiding, kiest in haar benadering voor de kracht van de zachtheid. Centraal hierbij staat aanraking. Begripvolle aanraking kan onaangename en traumatische ervaringen helpen oplossen. Bij Zachte Zorg kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor een relaxerende massage of om een blokkade in het lichaam op te heffen. Bij elke vraag wordt samen onderzocht welke specifieke wensen er zijn en wordt de behandeling daarop afgestemd.
Causale voetreflexologie voor kinderen
30 min
30 €
Kinder MIR-massage
30 min - 1 u 30 min
À partir de 30 €
Bodypulsing
30 min
25 €
Tous les services…

Chillax

Infos
3.5 5 avis
Aan de Naamsesteenweg in Heverlee is Chillax gevestigd. Of je nu last hebt van stress, chronische pijn, een hoge bloeddruk, migraine, hyperventilatie of tegen een burn-out aan zit, Chillax heeft voor al deze problemen het juiste behandelplan. Dit is de plek waar je moet zijn als je even wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Ervaar het gevoel van gewichtloosheid tijdens een floatsessie of laat je zintuigen prikkelen in de AlphaSphere – de ligstoel met een eigen kosmos en ontspannende vibraties. Ook kun je bij deze salon terecht voor ontspannende massages.
Japanse gelaatsmassage
40 min
48 €
Zweedse ontspanningsmassage
1 u
68 €
Dieptemassage
1 u
68 €
Tous les services…

Schoonheidssalon Kelly

Infos
4.8 31 avis
Schoonheidssalon Kelly aan het Dalemhof heeft alles in huis om de moderne man en vrouw helemaal tot rust te laten komen. Eigenares Kelly verwelkomt je graag in haar nieuwe en modern ingerichte salon. Door haar uitgebreide ervaring en persoonlijke benadering kan zij jou voorzien van specialistisch en eerlijk behandeladvies. Neem bijvoorbeeld een weldadige gelaatsverzorging, massage of hand- of voetverzorging. En ook na een spray tan mag jij weer helemaal gezien worden. Look good, feel fabulous. Er wordt gewerkt met het anti-allergisch cosmeticamerk Keenwell.
Lichaamspeeling met korte massage
45 min
36 €
Hot stone massage
1 u
70 €
Kruidenstempelmassage
1 u
70 €
Tous les services…
En cours...