Massages
Soins populaires

Choisir entre 7 établissements vous offrant massages près de Destelbergen, Province de Flandre-Orientale

Enjoy Your Beauty

4,9
281 avis
Oostakker, Gand
Montrer sur la carte
Relaxerende Massage I Rug, nek & schouders 30 min
50 €
Relaxerende Massage I Volledig lichaam1 h
75 €
Aperçu infos salon
LunLundi
09:0020:00
MarMardi
09:0020:00
MerMercredi
09:0012:00
JeuJeudi
09:0021:00
VenVendredi
09:0012:00
SamSamedi
09:3012:00
DimDimanche
Fermé

Schoonheidssalon Enjoy Your Beauty verwelkomt u in een modern en sfeervol ingerichte oase van rust, speciaal ontworpen om uw schoonheid op een unieke manier te accentueren. In de serene ambiance van ons salon bieden we een uitgebreid scala aan schoonheidsbehandelingen, waarbij we bijzondere aandacht schenken aan onze exclusieve gelaatsverzorgingen in samenwerking met Care Personal Beauty. Deze samenwerking staat garant voor een gepersonaliseerde benadering, waarbij we hoogwaardige producten en innovatieve technieken inzetten om uw huid te laten stralen.

Naast de traditionele gezichtsbehandelingen, huidverzorging, massages, manicures en pedicures, zijn we trots om geavanceerde behandelingen zoals EMS (Elektrische Spierstimulatie) en Slimyonik Air therapie aan te bieden. Deze moderne technologieën verrijken onze service met opties voor lichaamsversteviging, vormgeving, verbeterde circulatie en detoxificatie, en dragen bij aan een holistische schoonheidservaring die zowel het lichaam als de geest verjongt.

Ons team van professionele en vriendelijke medewerkers staat klaar om u met deskundigheid en zorg te omringen, zodat u zich ontspannen en verjongd voelt na elk bezoek. Bij Enjoy Your Beauty streven we ernaar om elke klant een op maat gemaakte ervaring te bieden, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Laat ons uw schoonheid accentueren en geniet van een unieke verzorging die uw verwachtingen overtreft.